REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Google“ pranešė savo elektroninio pašto paslaugoje „Gmail“ įdiegusi darbo neprisijungus prie interneto (offline) režimą.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo šiol norintys dirbti su „Gmail“, „Google“ kalendoriumi ir „Google Docs“ dokumentais neprisijungus prie interneto gali tai padaryti naudodami „Chrome“ interneto naršyklę.

REKLAMA

Dirbti „offline“režimu su „Gmail“ galima įsidiegus „Gmail Offline" programėlę, skirtą  „Chrome“ naršyklei. Ji leidžia neprisijungus prie interneto skaityti „Gmail“ laiškus, rašyti atsakymus, tvarkyti arba archyvuoti gautus pranešimus. Darbo neprisijungus prie interneto režimas įjungiamas nauja  „Chrome“kortelės piktograma „Gmail Offline“, sakoma bendrovės tinklaraštyje.

Į „Google Calendar“ ir „Google Docs“ įdiegta galimybė persijungti į darbo internete (online) arba atsijungus nuo jo režimą. Kalendoriuje „offline“ režimu galima peržiūrinėti įvykius ir atsakinėti į kvietimus, o „Google Docs“ pakete - atidaryti tekstinius dokumentus bei elektronines lenteles. Kol kas šių dokumentų atsijungus nuo interneto redaguoti negalima, bet, pasak bendrovės atstovų, ateityje bus įdiegta ir ši galimybė.

Skelbiama, kad „Gmail„ „offline“ režimu galima naudotis jau dabar, o „Google Calendar“ ir „Google Docs“ darbo neprijungus prie interneto galimybę gaus iki šios savaitės pabaigos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų