REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Filmas, pakeisiantis jūsų kelionės maršrutą“, „meilės atvirukas Paryžiuje“ ‒ tokiais ir kitais panašiais epitetais linksmai spaudoje vadinama naujausia kino genijaus Woody Alleno komedija „Vidurnaktis Paryžiuje“. Šiemet atidariusi prestižinį Kanų kino festivalį, juosta jau spėjo uždirbti daugiau, nei bet kuris iki šiol W.Alleno sukurtas filmas. Pagaliau, jau nuo kito savaitgalio, šią kino kritikų išliaupsintą juostą turės galimybę išvysti ir mūsų šalies kino teatrų lankytojai.

REKLAMA
REKLAMA

„Puikiai suprantu, kodėl šis filmas tapo tokiu populiariu. Pirmiausia, beveik visi dievina Paryžių, todėl tiek šiame meilės mieste jau apsilankę žiūrovai, tiek svajojantys jame apsilankyti, negalės nuleisti akių nuo ekrano. Antra, Oweno Wilsono personažas – labai bendražmogiškas, paprastas ir turintis daugelį savybių, kuriosmis mes galime girtis arba – nesididžiuoti“,- „Vidurnakčio Paryžiuje“ fenomeną apibūdina „Sony Pictures“ atstovas.

REKLAMA

Romantinėje komedijoje be Oweno Wilsono pamatysime Marion Cotillard, Rachel McAdams, Adrieną Brody. Čia kaip aktorė debiutavo ir Prancūzijos prezidento žmona Carla Bruni Sarkozy.

Juosta „Vidurnaktis Paryžiuje“ pasakos istoriją apie rašytoją Džilą (akt. O. Wilsonas), kuris atostogų Prancūzijos sostinėje su žmona Inesa (akt. R. McAdams) bei jos tėvais metu netikėtai pasiklysta ir patenka į stebuklingąjį naktinio Paryžiaus pasaulį. Jis persikelia laiku ir sutinka visus garbinamus herojus: E. Hemingvėjų, S. Dali, S. Fitdžeraldą, P. Pikaso... visą XX a. pradžios genijų kompaniją. Ir kasnakt – vis ta pati kelionė praeitin.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu realiame gyvenime Inesa ir būsimieji Džilo uošviai tampa vis irzlesni dėl naktinių Džilo klejonių: Inesos tėvas net nusamdo privatų detektyvą. Tačiau Džilas nė nemano atsisakyti naktinių pasivaikščiojimų. Jis jaučiasi atradęs tai, apie ką visuomet svajojo. Romanas, kurį jis norėjo parašyti, turėjo būti apie vyrą, dirbantį „nostalgijos krautuvėlėje“, tuo tarpu jis pats pateko į pasaulį, kurio taip ilgėjosi.

„Vidurnaktis Paryžiuje“ – 41-asis talentingojo W. Alleno filmas. Ši lyrinė komedija, tapusi Kanų festivalio numylėtine ir sužavėjusi net visko mačiusius veteranus, pasakoja  apie žmonių svajones ir troškimus, skirtumus ir panašumus, praeitį ir dabartį...

Kol kas siūlome pažiūrėti „Vidurnakčio paryžiuje“ anonsą:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų