REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien prasideda 37-asis Europos vyrų krepšinio čempionatas. Lietuvos televizija tęsia laidų „Myliu krepšinį“ ciklą, skirtą Senojo žemyno pirmenybėms. Lietuvos radijas, oficialus „Eurobasket 2011“ transliuotojas, tiesiogiai transliuos Lietuvos rinktinės rungtynes. Beje, Lietuvos radijas dar 1937 ir 1939 metais, kai lietuviai dusyk tapo Europos čempionais, pirmasis pranešdavo šaliai rungtynių rezultatus.

REKLAMA
REKLAMA

Rungtynes per Lietuvos radiją komentuos Tautvydas Meškonis ir Saulius Nalivaika. Lietuvos televizijos laidos „Myliu krepšinį“ vedėjo estafetę iš Tautvydo Meškonio perėmė sporto žurnalistas Vytaras Radzevičius.

REKLAMA

„Lietuvoje siaučia dar neregėta krepšinio karštinė, apėmusi bene visas mūsų visuomenės ir valstybės gyvenimo sritis. Manau, kad tokioje spalvingoje aplinkoje laidos tikslas yra kurti tikslų televizinį čempionato dienoraštį, koncentruoti informaciją ir faktus, tiesioginiuose televizijos tiltuose ir pokalbiuose su specialistais analizuoti ir stebėti įvykius“, – sako laidos vedėjas Vytaras Radzevičius.

Aprėpti krepšinio įvykius visoje Lietuvoje padės ir LTN korespondentų tinklas šalyje.

Laida „Myliu krepšinį“ bus rodoma kiekvieną dieną iki čempionato pabaigos, 20.15 val., prieš „Panoramą“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų