REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Po keturių valandų kopimo aukštyn tamsią ir vėsią naktį bei po tris valandas trukusio leidimosi žemyn plieskiant trisdešimties laipsnių karščiui pasijutau beveik negyvas, tačiau jausmas buvo neapsakomas, nufilmuoti vaizdai – unikalūs“, – pasakoja į Lietuvą likus vos porai valandų iki didžiojo TV3 sezono „Mano TV3. Čia šviesu!“ atidarymo šou parskridęs laidos „Gyvenimas yra gražus“ kūrėjas Edvardas Žičkus.

REKLAMA
REKLAMA

Tarp Afrikos ir Azijos krantų esančiame Sinajaus pusiasalyje daugiau nei dviejų kilometrų aukščio viršukalnėje gyvenimo būdo žurnalo prodiuseris ir operatorius Artiomas Myškinas filmavo pirmosios naujojo „Gyvenimas yra gražus“ sezono laidos pristatymus. „Sakoma, kad iki saulėtekio užkopus į Mozės kalną yra išperkamos visos nuodėmės, tad nusileidus žemyn galima atversti baltą gyvenimo lapą. Nežinau, ar esu jau toks nuodėmingas, bet niekada neatsisakau galimybės vienu šūviu nušauti du zuikius: išpirkau nuodėmes ir kartu pasinaudojau idealia aplinka pradėti trečiąjį mūsų laidos sezoną“, – džiaugiasi E. Žičkus.

REKLAMA

Tiesa, prodiuseris pripažįsta, jog filmavimas nebuvo paprastas: „Ne tik aš pats gavau užsiropšti į gerokai daugiau nei poros kilometrų aukštį, bet turėjau į aukštybę pristatyti ir filmavimui tinkamus marškinius. Jie labai gražūs, šviesūs, puikiai atitinkantys naujojo TV3 sezono šūkį. Ta pakaba su dailiai išlygintais marškiniais tapo tikru kirviu ne tik man, bet ir visai mūsų žygio kompanijai, mat kiekvienas jos narys tam tikrą kelio dalį it kokį trofėjų tą pakabą gabeno“, – prisimena Edvardas.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai buvo tarsi oranžinio kamuolio misija, kai kiekvienas tautietis jautė pareigą apskritąjį antrosios lietuvių religijos simbolį perduoti iš rankų į rankas, tik čia mes vienas kitam perdavinėjome nelemtą pakabą su mano marškiniais“, – juokiasi E. Žičkus.

Laidos „Gyvenimas yra gražus“ kūrėjai neslepia: pirmiesiems saulės spinduliams glostant Sinajaus pusiasalį ir artėjant link Mozės kalno, jie vienbalsiai meldėsi už.... Lietuvos krepšinio rinktinės pergalę Europos krepšinio čempionate! „Juk tikima, kad išsipildo visi troškimai, kuriuos sugalvoji prieš saulėtekį pasiekęs pranašo Mozės vardu pavadinto kalno viršūnę. Tad – už pergales!“ – šypteli E. Žičkus, savo karjerą pradėjęs legendinėje sporto laidoje „Krepšinio pasaulyje“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų