REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš porą savaičių LNK šokių projekto dalyviai išsitraukė porų numerius. Televizijos žinių laidos orų pranešėjai Karolinai Liukaitytei su Dainiumi Dimša teko tryliktasis numeris, nors Karolina buvo viena iš nedaugelio šokėjų, kuri vengė šio skaičiaus.

REKLAMA
REKLAMA

Panašu, kad tryliktasis numeris ne veltui laikomas nesėkmę nešančiu. Vienos geriausiai šokančių porų – buvusios balerinos Karolinos ir šokėjo Dainiaus dalyvavimas LNK šokių projekto premjeroje šį šeštadienį pakibo ant plauko.

REKLAMA

Savaitgalį su draugais prie ežero poilsiavęs Dainius, ruošdamas malkas laužui, kirviu persikirto pėdą. Bet paskiepytas, sutvarstytas ir antibiotikus geriantis Dainius neketina pasiduoti. Jis sako nenorintis nuvilti savo gražiosios partnerės ir atkakliai dalyvauja repeticijose.

„Pusiau sėdžiu, pusiau stoviu, bet treniruoju Karoliną, – traumos nesureikšmino Dainius. – Kaip bebūtų, aš tikrai šoksiu projekto atidaryme. Net sukandęs dantis“.

REKLAMA
REKLAMA

Paklaustas, ar dabar jau tiki, kad tryliktasis skaičius neša nelaimę, Dainius purto galvą.

„Gal čia kaip tik laimė? Nežinai, kaip pasibaigs šokių projektas, čia tik pati pradžia. Dabar susikaupsiu ir saugosiuos. Gal čia buvo ženklas?“, - nebuvo linkęs trylikto numerio sureikšminti dainius Dimša.

Jau šį šeštadienį 19 val. ant LNK parketo pirmą kartą žengs 15 projekto „Kviečiu šokti“ porų. Šokių projekte dėl geriausio šokėjo titulo varžysis pačios spalvingiausios  žvaigždės Lietuvoje – laidų vedėja Daiva Budrė, dainininkės Irena Starošaitė, Irūna ir Ineta Puzaraitės, Baiba Skurstene, Mia, orų pranešėja Karolina Liukaitytė, operos solisto Merūno  žmona Erika Vitulskienė,  aktoriai Eimutis Kvoščiauskas, Darius Petkevičius, Donatas Bakėjus, modelis ir rinkodaros specialistas Jonas Stankevičius, virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas,  verslininkas, lėktuvo pilotas Romualdas Kumpys ir dainininkės Mios mylimasis Radvilas Bubelis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų