REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po ilgos kovos su nereikalingais kilogramais dainininkės Irenos figūra daili kaip niekad.  Per šios vasaros mėnesius atlikėja numetė net dešimt kilogramų. Kaip jai tai pavyko? Pasirodo, kad svorį padedama trenerio Karolio Šarkausko I. Starošaitė ištirpdė liedama prakaitą sporto salėje.

REKLAMA
REKLAMA

Irena į sporto klubą eina mažiausiai dukart per savaitę. Čia po porą valandų daro įvairius pratimus. Tiesa, kūno tobulinimas treniruoklių salėje – tai tik pusė darbo. Kita lieknėjimo paslaptis ‒  dieta. Irena valgo penkis kartus per dieną, maždaug kas tris valandas, tačiau ne bet ką. Dietos pagrindą sudaro įvairios kruopos – ryžiai, grikiai, taip pat mėsa, žuvis, jūros gėrybes, kiaušinius, varškė ir vaisiai.

REKLAMA

Anot I. Starošaitės, pratintis prie tokios dietos nebuvo sudėtinga. „Ryte reikia pasiruošti, dažniausiai įsidėti kokių, su savimi turėti lieso jogurto, vaisių. Teko girdėti, kad gerokai didesnėmis žvaigždėmis užsienyje laikomi žmonės irgi gyvena taip. Svarbiausia, pasiimti su savimi teisingą maistą, o ne krūvą nereikalingų drabužių“, ‒ kalbėjo dainininkė.

Tiesa, kartais Irena nusižengia savo griežtos dietos taisyklėms. „Jei valgau šokoladą tai tik vieną ryte prie kavos. Svarbiausia, kad ne visą, o tik mažą gabaliuką, daugiau tam, kad patenkinčiau skonio receptorius. Manau, kad jie man nepridės kilogramų“, ‒ gynėsi ji.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmą kartą I. Starošaitė pastebimai sulieknėjo prieš vestuves 1998 m. Tuomet koncertuodama Japonijoje ji ryžius ir labai daug vaikščiojo. Gimus sūnui kilogramai sugrįžo, o Irenai jos atvaizdas veidrodyje tapo nemielas. Skaudžiausia, anot atlikėjos, buvo girdėti vyro ir prodiuserio Žilvino Žvagulio priekaištus.

Pagalbos ranką tuomet ištiesė draugė Ingrida Sabonienė. Jos rekomenduoti dietologai atliko išsamius kraujo tyrimus ir pagal juos sudarė vartotinų maisto produktų sąrašą. Griežta dieta tuomet leido dainininkei numesti dešimt kilogramų, tačiau vėliau jie „sugrįžo“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Padėjęs nereikalingų kilogramų atsikratyti Vitalijui Cololo K. Šarkauskas žinomų žmonių gretose užsitikrina gerą vardą. „Irena į salę atėjo su dideliu entuziazmu atėj. Buvo matyti, kad sportavo ir anksčiau, tačiau trūko disciplinos. Būtent jai sudarėme treniruočių metodiką ir mitybos planą“, ‒ kalbėjo jis.

Irena įspėja Lietuvos moteris, kad žiūrėdamos į ją nepultų skaičiuoti kalorijų ir nesusirgtų anoreksija ar kitomis ligomis. Juk svarbiausia – gerai jaustis.

Daugiau apie I. Starošaitės lieknėjimo ypatumus galite sužinoti „KK2 vasara“ reportaže:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų