REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

JAV Aliaskos valstijos teismas už prievartą prieš vaiką moteriai skyrė lygtinę 180 dienų laisvės atėmimo bausmę ir 2 500 dolerių baudą, praneša „RIA Novosti“.

REKLAMA
REKLAMA

Jessica Beagley nesės į kalėjimą ir jai neteks mokėti baudos, jei ji trejus metus nesulaužys lygtinio paleidimo taisyklių, pirmadienį rašė „Anchorage Daily News“ laikraštis. Mama iš Ankoridžo taip pat turės su savo 7-erių įsūniu lankytis pas psichologą konsultacijoms.

REKLAMA

J. Beagley septynerių įsūniui prievarta į burną pripylė aštraus padažo. Šis vaizdo įrašas buvo pernai parodytas per JAV televiziją. Kitame vaizdo įraše moteris berniuką pakiša po šaltu dušu. Pasak teismo, moteris padarė vaizdo įrašą norėdama patekti į televizijos laidą.

Nuteistosios advokatas tvirtino, kad J. Beagley iš Rusijos 2008-aisiais įvaikintam berniukui ir jo dvyniui broliui „suteikė šiltus namus ir į televizijos laidos prodiuserius kreipėsi, nes norėjo pagalbos dėl nuolatinių vaiko elgesio problemų“.

REKLAMA
REKLAMA

J. Beagley su vyru turi keturis biologinius vaikus.

Rusijos vaikų teisių ombudsmenas Pavelas Astachovas sausį sakė, kad nuo įvaikinimų pradžios prieš 15 metų dėl prievartos JAV mirė jau 17 vaikų iš Rusijos. Naujausiais oficialiais duomenimis, šeimos JAV įsivaikino apie 60 tūkst. vaikų iš Rusijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų