REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vyriausybės atstovas Vilniaus apskrityje Jurgis Jurkevičius pakartotinai kreipėsi į antstolį, kad šias padėtų įvykdyti teismo sprendimą Vilniaus rajono savivaldybės administracijai pakeisti visų teismo sprendime nurodytų gatvių lenteles į užrašus valstybine kalba.

REKLAMA
REKLAMA

J. Jurkevičiaus teigimu, Vilniaus rajono savivaldybė ėmėsi aktyvių veiksmų konkrečiose gyvenvietėse pakeičiant gatvių užrašus remiantis Valstybinės kalbos įstatymo bei poįstatyminių teisės aktų reikalavimais. Tačiau, nors savivaldybės dėka nemažai gatvių lentelių jau yra pakeista, sprendimas nėra iki galo įgyvendinamas.

REKLAMA

Pasak J. Jurkevičiaus, Lietuva yra teisinė valstybė, todėl turime laikytis teisinių procedūrų ir vykdyti teismo sprendimus yra privaloma visiems Lietuvoje gyvenantiems asmenims.

Siekdamas užtikrinti tolesnį teismo sprendimų vykdymą, Vyriausybės atstovas Vilniaus apskrityje pakartotinai kreipėsi į antstolį, pateikdamas jam teismo išduotą vykdomąjį raštą, ir dar kartą atkreipia Vilniaus rajono savivaldybės dėmesį dėl jo vykdymo. „Tikimės ir toliau geranoriško bendradarbiavimo su savivaldybe įgyvendinant teismų sprendimus“, – sakė Vyriausybės atstovas Vilniaus apskrityje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų