REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujasis „Porsche 911“ debiutuos jau tuoj pat, Frankfurto automobilių parodoje. Techninės automobilio detalės jau buvo atskleistos anksčiau, na o dabar vokiečiai išplatino pirmą oficialią filmuotą medžiagą su šiuo automobiliu.

REKLAMA
REKLAMA

Naujos kartos automobilio kėbulas ūgtelėjo, didesnė bazė. Tai reiškia, kad automobilio gale turėtų būti daugiau vietos. Nors automobilis bus didesnis, tačiau galės puikuotis mažesniu nei dabartinio modelio svoriu, kadangi naujo modelio kėbule bus naudojama labai daug aliuminio.

REKLAMA

Yra evoliucijos ženklų ir techninėje automobilio dalyje. Štai vietoje hidraulinio vairo stiprintuvo dabar bus montuojamas elektrinis stiprintuvas. Automobilio salone jau nebus rankinio stabdžio svirties – kaip ir daugumoje šiuolaikinių automobilių čia atsiras stovėjimo stabdžio elektroninio valdymo mygtukas.

„911 Carrera“ versijoje ratus suks 3,4 litro darbo tūrio 350 a.g. opozicinis motoras, na o „Carrera S“ puikuosis 400 a.g. 3,8 litro darbo tūrio varikliu. Automobilio pirkėjai galės rinkti mechanines ir automatines (DSG tipo) pavarų dėžes. Itin įdomu tai, kad „Porsche“ pirmieji pasiūlys 7 pavarų mechanines dėžes. Teigiama, kad naujuose „Porsche 911“ bus galima rasti ir KERS sistemą, vėliau turėtų pasirodyti ir hibridinė versija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų