REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dar prabėgęs savaitgalis džiugino šiluma. Ypač šilta buvo rugpjūčio 27-ąją, kai vietomis buvo pasiekti šios dienos oro temperatūros rekordai. Bet jau sekmadienį pradėjo smelktis vėsesnės oro masės iš vakarų, oro temperatūra pradėjo kristi. Žemo slėgio laukas ties Skandinavija į Lietuvą neš debesuotus ir neretai vėjuotus orus iki pat savaitės pabaigos.Šiandien, antradienį,  didžiausia lietaus tikimybė bus vakarinėje šalies dalyje, pūs smarkokas ir gūsingas pietvakarių vėjas. Oro temperatūra naktį nukris iki 10–15, dieną pakils iki 16–21 laipsnio šilumos.

REKLAMA
REKLAMA

Trečiadienį vėlgi pajūrį merks lietus, kitur galimas tik trumpas lietus. Pietvakarių vėjas išliks gūsingas ir žvarbus. Žemiausia oro temperatūra naktį numatoma 8–13, pajūryje apie 15, aukščiausia dieną tik 15–20 laipsnių šilumos.

REKLAMA

Ketvirtadienį, rugsėjo 1-ąją, trumpi lietūs jau pasirodys daugelyje šalies rajonų, vietomis sugriaudės ir perkūnija. Oras, pragiedrėjus naktį, atvės iki 7–12, pajūryje iki 15, dieną laukiama 15–20 laipsnių šilumos.

Penktadienį orai išliks debesuoti su pragiedruliais, kai kur trumpai palis. Vėjas pasisuks iš vakarų. Oras naktį atvės iki 8–13, prie jūros išliks apie 15, aukščiausia temperatūra dieną pakils iki 16–21 laipsnio šilumos.

Savaitgalį orai bent trumpai pagerės ir taps šiltesni. Bet sekmadienį iš vakarų jau artės kitas lietumi nešinas ciklonas. Nepastovūs orai numatomi ir kitos savaitės pradžioje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų