REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Daugybė žmonių apsipirkimą mažmeninės prekybos vietose laiko savotiška terapija. Tokio tipo prekyvietėse galima įsigyti būtinų ir prabangos prekių ir taip „pagydyti“ save ir kitus. Tiesa, esama pasaulyje tokių vietų, kur sau apsipirkti gali leisti tik turtingiausieji. Tokių vietų sąrašą pateikia tinklalapis touropia.com.

REKLAMA
REKLAMA

5. Graftono gatvė

Graftono gatvė (nuotr.flickr.com) (nuotr. Balsas.lt)Graftono gatvė (nuotr.flickr.com) (nuotr. Balsas.lt)

Ne tokia prabangi, kaip daugybė jos konkurenčių pasaulyje, Graftono gatvė Dubline yra kupina miesto žavesio, o pirkėjus vilioja garsiausių pasaulio gamintojų prekių ženklų parduotuvės. Net gatvės muzikantai čia išskirtiniai – net Damienas Ricis yra grojęs šioje gatvėje tam, kad užsidirbtų nors kiek pinigų ir vėliau jo žvaigždė skaičiai sužibo muzikinėje padangėje. 2008-aisiais Graftono gatvė buvo laikoma penkta brangiausia apsipirkimų gatve pasaulyje.

REKLAMA

4. Bondo gatvė

Bond street (nuotr.flickr.com) (nuotr. Balsas.lt)Bond street (nuotr.flickr.com) (nuotr. Balsas.lt)

Jei svajojate, kaip galėtumėte praleisti dienas ir naktis Londone ir jūsų fantazijų nevaržo finansinės galimybės, užsukite į Bondo gatvę, kuri prabangiais pirkinių medžioklės laimikiais garsėja jau XVIII amžiaus. Šioje gatvėje galite rasti visko: nuo stulbinamai brangių juvelyrikos dirbinių, iki akį traukiančių interjero detalių. Šioje gatvėje yra ir keletas prabangiausių Londono viešbučių.

REKLAMA
REKLAMA

3. Causeway Bay gatvė

Causeway Bay (nuotr.wikipedia) (nuotr. Balsas.lt)Causeway Bay (nuotr.wikipedia) (nuotr. Balsas.lt)

Causeway Bay gatvė Honkonge yra antra brangiausia pasaulyje mažmeninės prekybos vieta pagal prekybos nuomos vietų šioje gatvėje kainas, nusileidžia ji tik Niujorko Fifth Avenue.Šios vietos prestižas ir toliau augs, kai čia 2012 metais atsidarys naujas ir prabangus prekybos centras, kuris savo dydžiu prilygs 12 JAV futbolo aikščių.

2. Penktoji aveniu

Penktoji aveniu (nuotr.flickr.com) (nuotr. Balsas.lt)Penktoji aveniu (nuotr.flickr.com) (nuotr. Balsas.lt)

Niujorkas neabejotinai yra tikras apsipirkimų rojus ir tikrai lengvai išleisite apvalią sumą apsipirkdami Penktojoje aveniu. Tokie garsūs drabužių kūrėjai kaip Giorgio Armani, Gucci, Louis Vuitton ir Prada mados namai turi savo salonus Manthattane, šioje gatvėje taip pat yra nesuskaičiuojama galybė įvairių universalinių parduotuvių. Kai apsipirkinėsite Niujorke, atsilaiduokite, aplankykite keletą barų ir užeigų ar net užsukite į „Empire State Building“, kuris yra pačioje Penktosios aveniu pabaigoje, ir pakilę į pastato viršų pamatysite visą „Didžiojo obuolio“ didybę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

1. Elizėjaus gatvė

Elizėjaus laukai (nuotr.flickr.com) (nuotr. Balsas.lt)Elizėjaus laukai (nuotr.flickr.com) (nuotr. Balsas.lt)

Viešėdami meilės mieste Paryžiuje galite lengvai susivilioti praeiti viena žinomiausių gatvių pasaulyje. Pavalgyti, apsipirkti ar pailsėti Elizėjaus gatvėje jums atsieis apvalią sumelę. Brangūs laikrodžių salonai – vienas jų prabangusis „Cartie“- tikras traukos centras neeilinių pirkinių mėgėjams ir meta šešėlį kitoms miesto lankytinoms vietoms, tokioms kaip „Arc de Triomphe“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų