REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Pirmadienio, rugpjūčio 28 d. naktį Lietuvos laiku pasaulio pramogų sostinėje Los Andžele įvyko MTV vaizdo klipų apdovanojimai. Ryškiausiu vakaro personažu tapo vyriškasis atlikėjos Lady Gagos „kitas aš“, kurio ji neatsisakė netgi atsiimdama statulėlę už Geriausios moters atlikėjos vaizdo klipą. Specialiu prizu už indėlį į šiuolaikinę pop muziką apdovanota Britney Spears, taip pat buvo pagerbtas Amy Winehouse atminimas.

REKLAMA
REKLAMA

Lady Gaga nestokojo saviironijos

Apdovanojimų ceremoniją savo pasirodymu pradėjo Lady Gaga. Persirengusi vaikinu ji pasakojo publikai, kad jos vardas Joe, o jį paliko mergina vardu Lady Gaga. „Ji išprotėjusi, pavyzdžiui, ji aunasi tuos kvailus aukštakulnius vien tam, kad nueitų į tualetą“, ‒ ilgu saviironijos kupinu monologu prasidėjo įspūdingas šou. Baigusi prakalbą Lady Gaga gyvai atliko naujausią savo singlą „You and I“.

REKLAMA

Dar vieną ilgą, tačiau gero humoro pavyzdžį išdėstė aktorius komikas Kevinas Hartas, kuris apgailestavo, kad jam nebuvo leista vesti šių metų MTV vaizdo klipų apdovanojimų. „Jeigu man būtų davę vesti apdovanojimus, būčiau įėjęs įspūdingai – šokinėčiau iškėlęs rankas be priežasties, visur sproginėtų fejerverkai ir skraidytų balandžiai“, ‒ juokavo jis.

B. Spears prisiminė savo vaikus

Pirmąjį apdovanojimą už Geriausią pop muzikos vaizdo klipą gavo Britney Spears „Till The World Ends“. Ji teigė visiškai to nesitikėjusi, o atsiimdama statulėlę padėkojo ne tik savo gerbėjams ir vadybininkams, bet ir savo vaikams. Geriausio roko muzikos vaizdo klipo nominacijoje nugalėjo „Foo Fighters“ su „Walk“.

REKLAMA
REKLAMA

Itin ekstravagantiškai tą vakarą apsirengusi Nicki Minaj už vaizdo klipą „Super Bass“ gavo apdovanojimą Geriausio hip-hop muzikos vaizdo klipo kategorijoje. Statulėlę už Geriausią bendrą projektą kartu su Kanye Westu už „E.T.“ gavo K. Perry.  „Mūsų gerbėjai bendromis pajėgomis pelnė mums šitą apdvanojimą“, ‒ atsiimdama prizą kalbėjo dainininkė.

Dėmesio sulaukė ir paauglių dievaitis

Apdovanojimą už Geriausią atlikėjo vyro vaizdo klipą gavo paauglių dievukas Justinas Bieberis su daina „U Smile“. Specialų Michaelo Jacksono vardo apdovanojimą už nuopelnus šiuolaikinei pop muzikai gavo B. Spears. Geriausio metų debiutanto apdovanojimą pelnė „Tyler, The Creator“. „Jaunimui, kuris mato mus dabar noriu pasakyti, kad jūs taip pat galite to pasiekti“, ‒ kalbėjo atlikėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Geriausiu Moters atlikėjos vaizdo klipu išrinktas Lady Gaga „Born This Way“. Atlikėja taip pat pelnė apdovanojimą už Žinią skleidžiantį vaizdo klipą. „Visų šio vakaro atlikėjų vaizdo klipai skleidžia kažkokią žinią, aš tiesiog norėjau pasakyti, kad nesvarbu, kokie esate homoseksualai, heteroseksualai – tokie gimėte“, ‒ atsiimdamas apdovanojimą už atlikėją kalbėjo vyriškasis jos alter-ego.

Svarbiausias apdovanojimas – K. Perry

Gavusi prestižiškiausią Metų vaizdo klipo apdovanojimą už „Firework“ klipą gavo Katy Perry kalbėjo, kad atlikdama šią dainą jaučiasi lyg darytų kažką tinkamo ir teisingo.

REKLAMA

Apdovanojimų metu netrūko įspūdingų specialiai vakarui parengtų numerių. Kanye Westas scenoje pasirodė kartu su Jay-Z. Taip pat klausytojus nudžiugino populiariausių sezono hitų atlikėjai. Pavyzdžiui, Pitbull „Give Me Everything“ su Ne-Yo, Afrojack ir Nayer, Adele su naujausiu singlu „Someone Like You“. Chrisas Brownas pademonstravo breiko judesius ir scenoje daugiau šoko, nei dainavo. Vakarą laukiniu pasirodymu užbaigė Lil Wayne'as.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų