REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo Pirmininkė Irena Degutienė nepritaria siekiams mokesčių mokėtojų lėšomis išlaikyti buvusių parlamentarų klubą ir mano, kad toks klubas galėtų atsirasti ir veikti tik visuomeniniais pagrindais.

REKLAMA
REKLAMA

I. Degutienės nuomone, toks klubas būtų naudingas, tačiau turėtų būti išlaikomas pačių buvusių parlamentarų ar rėmėjų, tam negali būti naudojami mokesčių mokėtojų pinigai, Seimo kanceliarijos lėšos ir ištekliai.

REKLAMA

Penktadienį žiniasklaida skelbia, jog būrys buvusių Seimo narių sumanė įkurti Eksparlamentarų klubą, kuris vienytų buvusius visų kadencijų tautos išrinktuosius.

Eksparlamentarų klubas norėtų gauti patalpas, kompiuterius, biuro įrangą, taip pat iš biudžeto išlaikomą administraciją. Pagrindinis Eksparlamentarų klubo stūmėjas - buvęs Seimo narys, liberalų demokratų, „darbiečių“ ir „pilietininkų“ atstovas Henrikas Žukauskas.

REKLAMA
REKLAMA

H. Žukauskas įsivaizduoja, kad toks klubas galėtų nemažai prisidėti prie parlamentinės demokratijos plėtros, Seimo prestižo gerinimo, būti puikiu Seimo Pirmininkės, pavaduotojų ir valdybos pagalbininkais.

Naujosios organizacijos steigimo klausimas jau buvo įtrauktas į Seimo valdybos posėdžių darbotvarkę. Tačiau valdybos nariai kol kas net nesiryžo pradėti svarstyti šios idėjos.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų