REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sunkaus svorio pasaulio bokso čempionas Vitalijus Kličko pareiškė, kad įveiks lenką Tomaszą Adameką net jeigu šis įsineštų į ringą beisbolo lazdą. Ukrainiečio žodžiais, dvikova bus nelengva, tačiau jis nokautaus priešininką, rašo Fightnews.com.

REKLAMA
REKLAMA

Dvikova vyks rugsėjo 10 dieną Lenkijoje, Vroclave. Austrijoje dvikovai besirengiantis V. Kličko apie netradicines kovos priemones ringe prakalbo, kai vienas iš žurnalistų jo paklausė, kaip T. Adamekas galėtų jį įveikti.

REKLAMA

Pirmasis į šį klausimą atsakė boksininko vadybininkas Berndas Bendte, teigdamas, kad lenkui teks prigriebti pistoletą. Po to savo atsakymą pateikė ir V. Kličko: „Nemanau, kad policija leis jam įsinešti pistoletą. Galbūt beisbolo lazdą? Ne, netgi tai nepadės jam mane nugalėti.“

V. Kličko ir T. Adamekas (nuotr. SCANPIX)V. Kličko ir T. Adamekas (nuotr. SCANPIX)

Dvikovoje su T. Adameku vyresnysis iš brolių Kličko gins pasaulio čempiono titulą pagal WBC versiją. 40 metų V. Kličko ringe kovėsi 44 kartus, pergalę šventė 42 kartus (39 nokautu) ir dukart patyrė pralaimėjimą.

T. Adameko sąskaitoje 45 dvikovos, 44 pergalės (28 nokautu) ir vienas pralaimėjimas. Anksčiau lenkas buvo planetos čempionas svorio kategorijose iki 79,4 kg ir 90,9 kg.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų