REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujo LNK sezono išvakarėse, paskutinę vasaros dieną, rugpjūčio 31-ąją, 19. 10 val. žiūrovų laukia ypatingas vakaras su šventine laida „Valanda su Rūta. Pasveikinkim vieni kitus“. Jau du sezonus reitingų viršūnėse karaliavusi laida pateiks ne vieną staigmeną. Laidos metu Lietuvos publikos numylėtiniai kalbėsis apie tai, kaip jų gyvenimus pakeitė televizija, apie meilę ir apie artėjantį krepšinio čempionatą. Laidoje žiūrovai išvys ne vieną siurprizą ir specialiai ruoštą muzikinį numerį.

REKLAMA
REKLAMA

Didžiausio susidomėjimo laidoje sulauks viena garsiausių būrėjų Vaiva Budraitytė, naujame LNK sezone debiutuojanti ir kaip viena pasimatymų šou „Būk mano meile“ vedėjų. Moteris atskleis keletą taisyklių, į kurias būtina įsiklausyti, norint ilgalaikių ir laimingų santykių. Laidos vedėjai Rūtai Mikelkevičiūtei pasiteiravus, ką Vaiva mano apie šiuo metu itin madingą amžiaus skirtumą poroje, garsi būrėja žodžių į vatą nevynios, ir patars moterims tekėti tik už jaunesnių. Pasak Vaivos, ir seniau moterys tekėdavo už jaunesnių vyrų, tik garsiai to nesiafišavo. Tuomet daug kas buvo draudžiama ir nepadoru moterims, tačiau dabar anot būrėjos laikai pasikeitė...

REKLAMA

„Ar argumentas, kad moterų grožis vysta greitai, moterims jau nebeaktualus?“, - klaus laidos vedėja Rūta Mikelkevičiūtė. „Kai turime tokius plastikos chirurgus kaip Vygantas Kaikaris ir kiti, koks mums skirtumas, kokia mūsų oda. Tuo tarpu vyrui jaunystė gali būti didelis išbandymas. Nepatariu vesti daugiau nei dvylika metų jaunesnės moters. Vyrui tai – pražūtis“, - patarimus dalins V. Budraitytė, pati ištekėjusi už 4 metais jaunesnio vyro.

REKLAMA
REKLAMA

Vaiva pateiks ir dar kelias laiko patikrintas taisykles, sukauptas ir atkeliavusias iš močiučių. Jos, pasak Vaivos, turėtų padėti moterims patikrinti, ar jų išrinktieji joms tinka, ir ar yra patikimi. „Pažiūrėk, koks tavo vaikino tėvas, arba kokia tavo merginos mama. Jei vaikino tėvas ėjo laukais, tavasis taip pat eis. Jei tavasis (-oji) auga išsiskyrusioje šeimoj – jūs greičiausiai taip pat skirsitės, nes vaikas augęs nepilnoje šeimoje žino, kad nesutarimus lengviausia išspręsti skyrybomis. Duok vyrui išgerti – pamatysi kaip jis elgiasi. Nusivežk sužadėtinį ar sužadėtinę į sudėtingą kelionę – pamatysi, kaip tvarkosi: ar rūpinasi jumis abiem, ar tik pyksta ir rūpinasi savimi. Tačiau pats svarbiausias kriterijus ruošiantis vesti – ar jūsų meilei pritaria jūsų tėvai. Jei tėvai sako ne – santykiai anksčiau ar vėliau žlugs“, - patarimų negailės Vaiva.

Šventinė laida „Valanda su Rūta. Pasveikinkim vienio kitus“ su dainininku Merūnu Vitulskiu ir jo žmona Erika, operos dainininku Liudu Mikalausku ir jo žmona Sigita, dainininku Radži, aktorėmis Larisa Kalpokaitė ir Violeta Mičiuliene, krepšininko Roberto Javtoko tėvais Alma ir Regimantu Javtokais, legendiniu „Žalgirio“ krepšininku Sergejumi Jovaiša, verslininku ir krepšinio rėmėju Antanu Guoga bei daugeliu kitų-  jau rugpjūčio 31 dieną, 19 val. 10 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų