REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau nuo pirmojo „Šok su manimi“ sezono po kiekvienos transliacijos žiūrovai aptarinėja ne tik šokėjų pasirodymus, bet ir visada įspūdingus J. Jurkutės apdarus. „Garantuojame, kad šiemet tai bus viena populiariausių temų. Nė viena Lietuvos laidų vedėja dar nebuvo taip prabangiai rengiama. Specialiai kiekvienai laidai Jurgitai bus kuriamas vis naujas įvaizdis“, – intriguoja mados namų „Femmes Fatales“ dizainerė Ella Tatarinova.

REKLAMA
REKLAMA

„Rietimai šilko ir organzos, nėriniai, kašmyras, įspūdingi papuošalai – diademos, apyrankės, sagės jau atkeliavo iš Paryžiaus ir Milano, – detales atskleidžia dizainerė. – Man malonu, kad vieno iš geriausių, gražiausių ir profesionaliausių projektų organizatoriai pasirinko kaip tik mane. Ilgai svarsčiau ar priimti šį pasiūlymą, nes kiekvieną darbą noriu atlikti tik labai gerai“, – pasakoja E. Tatarinova.

REKLAMA

Pasak dizainerės, kiekvienai laidai sukurti naują vedėjos įvaizdį – didelis iššūkis: „Tai nebus tiesiog suknelės iš mano kolekcijos. Aš pasiruošusi nustebinti žiūrovus, sukurti staigmeną, kad kaskart jie lauktų laidos vedėjos pasirodymo.“

„Galbūt atšalus orams pamatysite kašmyrą, kailius, – dar nežinau, kas man šaus į galvą, bet pažadu įdėti visą širdį. Juk rengsiu ne šiaip modelį, o ryškią asmenybę. Noriu prisidėti prie šio kultūrinio projekto įgyvendinimo kurdama grožį ir neužmirštamą nuotaiką. Tai sudėtingas uždavinys man, kaip dailininkei, tačiau su maloniu jauduliu jo laukiu“, – atvirauja E. Tatarinova.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų