REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Norvegui pavyko nufilmuoti lėtą Oslo policijos darbuotojų darbą, kurie plaukė valtimi link Utojos salos, kad išgelbėtų vaikus nuo teroristo.

REKLAMA
REKLAMA

Vyras kartu su žmona ilsėjosi kotedže saloje, kai jam paskambino duktė ir papasakojo, kad Oslo centre nugriaudėjo sprogimas.

REKLAMA

Staineris Freishou tuoj pat įsijungė televizorių ir pradėjo stebėti įvykius. Netrukus pranešė, kad nežinomas asmuo šaudo Utojos saloje.

„Kai tik išgirdau sirenas už lango, tuoj pat čiupau kamerą ir išbėgau į gatvę. Ant kranto pamačiau patrulių mašinas. Netrukus policininkų būrys ėmė iš lėto lipti į valtį“, - pasakojo liudininkas.

Devyni policininkai įsėdo į valtį ir iš lėto pajudėjo link Utojos salos. Vaizdo įraše ryškiai matosi, kad valties greitis vos lenkia ėjimo greitį. Juk S. Freishou ėjo palei krantą paraleliai su jais ir spėjo viską filmuoti.

REKLAMA
REKLAMA

„Valtyje jų buvo per daug. Kiekvieną minutę jie plaukė vis lėčiau ir galiausiai išvis sustojo, likus penkiems kilometrams iki Utojos salos. Apie ką jie galvojo?“, - stebėjosi vyras.

Norvegijos visuomenė stebisi, kodėl policininkai išsirinko ilgiausią kelią iki Utojos salos, kurioje Andersas Breivikas žvėriškai nušovė 69 žmones.











REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų