REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Džiaugsitės gyvenimu ir dalinsitės savo gera nuotaika su aplinkiniais, tačiau emocinio fono nestabilumas atneš jums ir nemalonių išgyvenimų, kurie tik temdys santykius su artimaisiais. Paguodos ieškokite darbuose: profesinė sėkmė leis pamiršti kitas problemas.

Avinas. Džiaugsitės gyvenimu ir dalinsitės savo gera nuotaika su aplinkiniais, tačiau emocinio fono nestabilumas atneš jums ir nemalonių išgyvenimų, kurie tik temdys santykius su artimaisiais. Paguodos ieškokite darbuose: profesinė sėkmė leis pamiršti kitas problemas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Jūsų laukia gana maloni diena, o temdys ją tik jūsų pačių nuotaikų svyravimai. Stenkitės valdyti savo emocijas ir nepasiduokite suirzimui – taip tik pagilinsite esamas problemas. Ryškios pergalės jūsų laukia darbe: sėkmingai realizuosite pradėtus projektus. Išvykose būkite atsargūs.

REKLAMA

Dvyniai. Pasieksite ryškių pergalių, o visa tai lydės trykštantis optimizmas. Būsite linkę ryžtingiems žingsniams ir niekas jums nesutrukdys juos žengti. Palanki diena sutartims, ilgalaikių susitarimų pasirašymui. Palanku apsipirkinėti. Šeimoje tuo tarpu vyraus ne itin stabilūs santykiai.

Vėžys. Finansiniai reikalai seksis gerai, o kitose gyvenimo sferose pergalės nebus pasiekiamos lengvai. Diena visiškai netinka svarbiems susitarimams, klausimų sprendimui. Palanku įgyvendinti kūrybinius užmojus, įdomias idėjas. Asmeniniuose santykiuose dar neatėjo laikas permainoms, tad ir neverskite aukštyn kojom gyvenimo.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Sėkmingai vystysis susitarimai, pasirašysite naudingas sutartis, jus lydės profesinė sėkmė. Vienintelio, nuo ko reikėtų susilaikyti – ilgalaikės investicijos ir abejotini projektai. Klausykite savo intuicijos, kuri pakuždės, kaip išvengti klaidų. Senos problemos nueina į praeitį, o naujų horizonte nesimato.

Mergelė. Galite susidurti su rimtomis profesinėmis problemomis. Teks taisyti senas klaidas, tačiau ne tik savo, bet ir kitų žmonių. Nusiteikite nuobodžiai rutinai. Sunku bus rasti pagalbininkų, reikės kontroliuoti jų veiksmus. Santykiai su mylimu žmogumi taip pat nedžiugins – atsiras tam tikrų prieštaravimų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Jūsų laukia rami, be rūpesčių diena. Šiek tiek sumažėjęs dalykinis aktyvumas, tačiau leisite sau pailsėti, užsiimti naudingais reikalais ir daugiau dėmesio skirti maloniems užsiėmimams. Galimos piniginės įplaukos, naudingi pirkiniai ir brangios dovanos. Lengva bus sutarti su artimaisiais.

Skorpionas. Pasirūpinkite savo sveikata, nes juk nebus malonu, jei būtent ji sugadins jums palankų laiką. Galimi nesusipratimai kelionėse, būkite atsargūs ir atidūs. Sėkmingai vystysis karjera. Asmeniniai santykiai bus veikiami palankių tendencijų.

REKLAMA

Šaulys. Puikiai susitvarkysite su savo asmeniniais reikalais, tačiau sunkiai gaudysitės bendruose projektuose. Bendradarbiavimas bus pelningas, jei sutiksite pasilikti šešėlyje, patikėdami svarbius darbus kitam žmogui. Palanki situacija klostosi asmeniniuose santykiuose. Lengvai įgausite naujų žinių.

Ožiaragis. Rami, sėkminga ir lengvai nusakoma diena, kuri neatneš nusivylimų ir nemalonių siurprizų. Tiek profesinėje, tiek ir asmeninėje sferose susidarys tokia situacija, kokios jūs ir tikitės. Pasitikėjimas savimi tik augs, o optimizmas stiprės.

REKLAMA

Vandenis. Daugelyje dalykų jūsų laukia sėkmė, tačiau atminkite, kad jūsų jėgos taip pat turi ribas. Greitai galite pervargti, todėl varginančius ir sunkius reikalus geriau atidėkite. Emocinis fonas palankus ir jis teigiamai atsilieps meilės santykiams. Diena tinkama romantinėms pažintims.

Žuvys. Gal nereikėtų taip piktnaudžiauti pasitikėjimu savimi: per greitas suartėjimas su naujais pažįstamais arba atsitiktiniais pakeleiviais gali jums atnešti pakankamai nemalonumų. Stenkitės neskubėti pasirašinėti sutartis, pataupykite pinigų. Nors dalykinė sėkmė bus menka, tačiau jūs judate tinkama linkme.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų