REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rose McGowan dėl vaidmens filme „Konanas Barbaras“ sutiko nusiskusti antakius ir dalį galvos plaukų, bet tik už 5 milijonus JAV dolerių.

REKLAMA
REKLAMA

37-erių aktorė, gavusi vaidmenį epiniame filme „Konanas Barbaras“, sulaukė juostos prodiuserių prašymo nusiskusti antakius ir dalį galvos. Po ilgų svarstymų Rose pareiškė sutiksianti likti be antakių tik su sąlygą, kad už tai gaus nemenką sumelę pinigų.

REKLAMA

„Studija manęs paklausė ar sutikčiau nusiskusti  antakius ir aš atsakiau: „Žinoma, jei tik už tai man duosite 5 milijonus JAV dolerių!“ - pasakoja Holivudo žvaigždė.

Tačiau galiausiai prodiuseriai nusprendė taip neišlaidauti, tad užuot likusi plika, Rose kasdien turėdavo praleisti po 5 valandas grimo kėdėje, kol visažistai ją paversdavo kraupia piktadare be antakių.

Filme „Konanas Barbaras“ R. McGowan įkūnija piktąją raganą. Įspūdingų kovų ir nuožmių mūšių kupina juosta – tai naujausia legendinio kario nuotykių versija.

Pirmą kartą Konano nuotykiai ekranizuoti buvo1982 metais, o po šio filmo pagrindinį herojų įkūnijęs Arnoldas Schwarzeneggeris tapo pasauline veiksmo filmų žvaigžde. Šįkart pagrindinis vaidmuo patikėtas raumeningajam Jasonui Momoa.

„Konanas Barbaras“ jau rodomas visuose kino teatruose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų