REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Daugelis nuo ankstyvo ryto šiandien prie „Tiketos“ kasų lūkuriavę krepšinio sirgaliai liko it musę kandę. Nuo 12 val. į prekybą buvo paleisti papildomi bilietai į 2011 metų Europos vyrų krepšinio čempionatą, tačiau į Lietuvos rinktinės rungtynes jie buvo išgraibstyti per pusvalandį.

REKLAMA
REKLAMA

„Iš viso buvo 500 bilietų į grupės rungtynes Panevėžio arenoje, kur žais lietuviai, 300 bilietų į galimas lietuvių rungtynes Vilniaus etape rugsėjo 7, 9 ir 11 dienomis ir 3000 – į finalinį etapą Kaune. Mano žiniomis į Lietuvos rinktinės rungtynes bilietų neliko. Jų dar yra į rungtynes Kaune“, – balsas.lt sakė „Tiketos“ generalinis direktorius Andrius Žiauberis.

REKLAMA

Vienas asmuo vienu pirkimu galėjo įsigyti ne daugiau kaip du bilietus į Lietuvos rungtynes. Pigiausias bilietas į antrojo etapo rungtynes kainavo 172 litus, o brangiausias – 290 litų.

„Tai buvo numatyta pagal bilietų platinimo strategiją. Neabejojome, kad dalį skirtų bilietų grąžins FIBA ir čempionate dalyvaujančių valstybių federacijos. Juos, kaip ir žadėjome, iškart paleidome į prekybą“, - sakė „EuroBasket 2011“ organizacinio komiteto vykdantysis direktorius Mindaugas Špokas.

REKLAMA
REKLAMA

Europos vyrų krepšinio čempionatas rugpjūčio 31—rugsėjo 18 dienomis vyks šešiuose miestuose: Panevėžyje, Šiauliuose, Alytuje ir Klaipėdoje vyks grupės rungtynės, Vilniuje rungtyniaus 12 pajėgiausių rinktinių, o finaliniame etape Kaune žais 8 komandos, kurios kovos ne tik dėl medalių, bet ir kelialapių į Londono olimpiadą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų