REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Svarbiausia – į viską, kas dedasi aplinkui, mokėti pažvelgti skirtingu kampu, nei mato kiti“, – įsitikinęs LNK televizijos „Abipus sienos“ laidos vedėjas Giedrius Leškevičius.

REKLAMA
REKLAMA

Didžiąją vasaros atostogų dalį žurnalistas ir oro balionų pilotas praleido dairydamasis į žemę iš paukščio skrydžio. Šią vasarą jis pasiekė savo kilimų oro balionu rekordą – iš viso paskraidino ne vieną šimtą žmonių, suspėjo paskraidyti ne tik Lietuvoje, bet ir Latvijoje bei Prancūzijoje, sudalyvauti trejose oro balionų varžybose.

REKLAMA

„Labiausiai įsiminė skrydis su beveik aklu senuku. Kai pasakiau, jog prižemėsime tiek, jog galėsime liesti medžius, kartu buvusios damos šiek tiek išsigando, o tas senolis taip nudžiugo, su tokiu azartu laukė ir taip audringai reagavo, kai krepšio dugnas palietė pušies viršūnę! Jis net sušuko: „Oho, mes dabar kaip paukščiai!" Tas žmogus naudojasi pojūčiais, kuriuos dauguma iš mūsų esame „užmigdę“. Jis, net būdamas neregys, mato daugiau, nei sugebame pastebėti mes, regintieji“, – pasakoja oreivis ir laidos vedėjas.

REKLAMA
REKLAMA

Giedrius žada pasistengti, jog naująjį televizijos sezoną „Abipus sienos“ žiūrovai ne tik pamatytų, bet ir galėtų pajausti, ką kiekviename siužete nori papasakoti laidos kūrėjai ir pašnekovai. Paklaustas, kokia naująjį sezoną bus „Abipus sienos“ publicistika, Giedrius Leškevičius nedvejodamas atsako: „Karšta. Kaip pakaitinus oro baliono degikliais!“

Turinti tvirtą charakterį, neretai atsidurianti visuomenės dėmesio centre, pritraukianti ugnį, viena populiariausių ir ilgiausiai Lietuvoje transliuojama publicistinė laida „Abipus sienos“ – naujajame LNK sezone.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų