REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos pašto skyriuose pradėjus prekiauti oficialia Europos vyrų krepšinio čempionato atributika sirgaliai užplūdo paštus. Vos per kelias dienas buvo parduota per du tūkstančius sirgalių marškinėlių, dar antra tiek kitos oficialios krepšinio čempionato atributikos.

„Lietuvos pašto skyriai yra vieni iš nedaugelio prekybos vietų, kur galima įsigyti oficialios krepšinio čempionato atributikos.

Savo klientams stengiamės pasiūlyti visą krepšinio čempionatui skirtą atributiką už patraukliausią kainą. Tikimės, kad prasidedant oficialioms čempionato kovoms jau visi sirgaliai bus apsirūpinę oficialia atributika“, – sakė Lietuvos pašto Pardavimų tarnybos direktorius Arūnas Venckavičius.

Pasak A. Venckavičiaus, pastarosiomis dienomis pastebimas ir didesnis užsienio turistų antplūdis. Į Lietuvą krepšinio čempionato varžybų stebėti atvykę užsieniečiai noriai perka viską, kas susiję su krepšinio čempionatu.

Didžiausio tiek lietuvių, tiek užsienio sirgalių susidomėjimo sulaukė marškinėliai. Jų kainą pašto skyriuose – 29,99 Lt. Paštuose taip pat galima įsigyti ir kitos oficialios čempionato atributikos – kartoninių sirgalių kaukių, specialių magnetukų, lipdukų. Šių suvenyrų kaina svyruoja nuo 5 iki 14,95 litų.

Visų šių prekių galima įsigyti ne tik didžiuosiuose šalies miestuose veikiančiuose pašto skyriuose, bet ir Alytaus, Šakių Vilkaviškio, Biržų, Kretingos, Jonavos, Kelmės, Rokiškio, Šilalės, Varėnos ir kitų miestų paštuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų