REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šiandien 21.00 val. TV3 eteryje sensacingiausios žinios ir karščiausios aktualijos – laida „Be komentarų“.

REKLAMA
REKLAMA

Šviežiausia naujiena – garsios aktorės Eglės Jackaitės akistata su Klaipėdos nusikaltėliais. Dar niekur nerodyti policijos pareigūnų susirėmimo su miesto ramybės drumstėjais vaizdai, nesuvaidintos žvaigždės emocijos ir išskirtiniai konflikto dalyvių komentarai – jau šį vakarą!

REKLAMA

„Buvo labai baisu ir pavojinga. Ašarinės dujos, pareigūnai parkritę ant žemės – buvau išsigandusi dėl savo sveikatos ir net gyvybės“, – atskleis E. Jackaitė. Žinoma aktorė, dalyvaudama naujojoje TV3 dokumentinės realybės dramos „Žvaigždė policininkas“ filmavime, patruliavo kartu su Klaipėdos policininkais ir net nenujautė, kad jos laukia veiksmo filmus primenantys išgyvenimai.

„Gerai, kad šalia buvo patyrę policijos pareigūnai. Jie padarė viską, kad nesusipratimas būtų kuo diplomatiškiau numalšintas, o nekalti žmonės – apginti“, – džiaugėsi Eglė.

REKLAMA
REKLAMA

Kas labiausiai išgąsdino garsiąją aktorę? Kodėl Eglė tikina, jog dokumentinėje realybės dramoje „Žvaigždė policininkas“ tikrieji herojai yra ne garsūs žmonės? „Be komentarų“ korespondentai tai praneš jau šiandien!

Taip pat laidoje – Seimo narių Ligito Kernagio ir Roko Žilinsko sąmokslo teorija. Kiek pinigų parlamentarai užsidirbo iš dainos, neva sukurtos tautiečiams? Žiūrovų dėmesiui ir Palangos mero kaltinimai sukčiavimu – buvusiam Seimo nariui Linui Karaliui. Už ką vasaros kavinukės pajūryje savininkui gresia 10 000 litų bauda?

Išskirtinė galimybė pasižvalgyti po šviesiausios TV3 naujienos – greitai startuosiančios pokalbių laidos „Ką manai?“ užkulisius. Pirmieji laidos filmavimai su garsiausiomis Lietuvos žvaigždėmis, nepavykę kadrai ir net vedėjos Agnės Armoškaitės ašaros.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų