REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pavadinti to sensacija, kaip tai nesikuklindami per naujojo sezono pristatymą sostinės „Pramogų banke“ esančiame „Illusion“ naktiniame klube darė patys „Lietuvos Ryto TV“ atstovai, galbūt kiek per drąsu, tačiau prie komandos prisijungusi Asta Dudurytė yra svarbiausias sezono „pirkinys“. Buvusi LNK žinių vedėja keičia ne tik televiziją, bet ir paties darbo profilį – nuo šiol ji pokalbių laidos „Negaliu tylėti“ vedėja.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip laidų pristatymo vakaro metu juokavo pati A. Dudurytė, sunku tylėti, matant kaip kiti pristato įdomius projektus, geras laidas ir įdomius pašnekovus. „Aš pati nekantrauju įrašyti pirmąsias laidas, nes tikrai žinau, kad jos bus įdomios, su dėmesio vertais pašnekovais, intriguojančiomis istorijomis ir emocijomis. Žinau, kad visi čia sėdintys bus mūsų žiūrovai, o kai kurie galbūt ir dalyviai“, ‒ kalbėjo naujoji pokalbių šou „Negaliu tylėti“ vedėja.

REKLAMA

Paklausta apie tai, ar naujojo darbo pobūdis smarkiai skiriasi nuo to, ką jai teko daryti kaip žinių vedėjai, A. Dudurytė sakė, kad profilis keičiasi iš esmės. „Darbo specifika keičiasi kardinaliai, todėl man tai yra visiškai naujas iššūkis, tačiau aš pasiruošusi jį priimti“, ‒ komentavo ji.

Rokiruotė LNK žinių vedėjų gretose: A. Dudurytę pakeis L. Kairytė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų