REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pergalingai ketvirtojo šių metų Didžiojo Kirčio serijos turnyro – „US Open“ kvalifikacijoje startavo 134-oji pasaulio raketė ir dvyliktasis pagal skirstymą lietuvis Ričardas Berankis. Pirmajame rate jis vos per 45 minutes 6-2, 6-2 sutriuškino 286-ąją vietą geriausiųjų pasaulio tenisininkų reitinge užimantį ispaną Guillermo Alcaide ir pateko į antrąjį ratą. Už šią pergalę lietuvis užsitikrino aštuonis ATP reitingo taškus ir 5 tūkst. 625 JAV dolerių čekį.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl traumų šį sezoną R. Berankis be teniso praleido net keturis mėnesius. Viskas prasidėjo dar kovo mėnesį, kai jis tik po dramatiškos kovos nugalėjo estą Jurgeną Zoppą Deviso taurės mače Estijoje ir turėjo iš karto skristi už Atlanto, kur prasidėjo ATP 1000 serijos turnyras Indian Velse. Nepaisant nugaros skausmų, Ryčka dar žaidė varžybose Majamyje, tačiau patyrė pralaimėjimą jau pirmajame rate ir nusprendė išsigyditi visas traumas. Šią vasarą lietuvis dar bandė žaisti keliuose turnyruose, tačiau visi bandymai buvo nesėkmingi, todėl is nusprendė iki pat šių varžybų gerinti savo fizinį pasirengimą.

REKLAMA

Kitame etape R. Berankis susitiks su 213-ąja pasaulio rakete, vokiečiu Dominku Meffertu, kuris per valandą ir vienuolika minučių 6-2, 6-3 įveikė 220-ąją poziciją ATP klasifikacijoje užimantį čeką Janą Hernychą.

Pagrindinis „US Open“ turnyras, kurio prizinį fondą sudaro net 23,718 mln. JAV dolerių, startuos rugpjūčio 29 dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų