REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kone mėnesį Kastyčio Kerbedžio koncerto laukusiems gerbėjams šlagerių karalius spjovė į veidą. Maždaug dešimt tūkstančių žiūrovų „Babilono“ prekybos centro gimtadienio vakaro koncerto scenoje neišvydo ilgai anonsuose reklamuoto K.Kerbedžio. Jo vietoje susirinkusiesiems nusilenkė Mia.

REKLAMA
REKLAMA

Atlikėjas pasiteisino užkimimu, tačiau renginio organizatoriai įtaria, jog dainininkas į sceną negalėjo išeiti dėl kitų priežasčių. Neoficialiai užsimenama, kad scenos grandą skandina silpnybė velnio lašams.

REKLAMA

„Babilono“ administracija pripažįsta žinojusi, kad rizikuoja kviesdama šlagerių karalių, mat jau kurį laiką pramogų pasaulyje dviejų scenos senbuvių – K.Kerbedžio ir Dž.Butkutės – vardai minimi kaip pasitikėjimo nekeliančių atlikėjų, sau leidžiančių ignoruoti įsipareigojimus publikai.

„Babilono“ vadovė Jūratė Gaspariūnienė tvirtina buvusi šokiruota, kai sekmadienio rytą iš koncerto organizatoriaus Ž.Barono įmonės atstovų išgirdusi, jog vakaro žvaigždė atsisakė dainuoti.

REKLAMA
REKLAMA

„Labai norėjome scenoje matyti K.Kerbedį ir atiduoti duoklę Panevėžiui. Koncerto organizatoriai dėl pasirodymo su juo tartis pradėjo daugiau nei prieš mėnesį, nors prodiuseriai mus buvo perspėję, kad K.Kerbedis – vienas iš trijų atlikėjų Lietuvoje, ne visada atvykstančių į renginį. Žinojom, kad rizikuojam, bet juo tikėjom. Vis dėlto Panevėžys – jo miestas, publika, jo širdis“, – „Sekundei“ teigė J.Gaspariūnienė.

J.Gaspariūnienės teigimu, baimindamiesi netikėtumų, organizatoriai K.Kerbedžiui skambinėjo kone kiekvieną dieną pasitikslinti, ar nesikeičia atlikėjo planai. Dar iki koncerto likus kiek daugiau nei savaitei pramogų centro laikraščiui duotame interviu K.Kerbedis meilikavo publikai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Pagrindinis scenos įvaizdis, mano galva, pagarba žiūrovui“, – tąkart tvirtino atlikėjas.

Tačiau šlagerių karaliaus gerbėjams teko karčiai nusivilti. Sekmadienio rytą K.Kerbedis, paskambinęs organizatoriams, pareiškė vakare nedainuosiantis.

Dainininko pateikta oficiali atsisakymo priežastis – balso stygų uždegimas, tačiau J.Gaspariūnienė pripažįsta abejojanti, kad paskutinę dieną iš dainininko balsą atėmė gerklės negalavimai.

„Per šešerius „Babilono“ gyvavimo metus aš mačiau į sceną lipančių ir karščiuojančių, ir užkimusių atlikėjų. Per tiek laiko yra buvę visokių atvejų, bet dar nė vienas nebuvo atsisakęs paskutinę minutę. K.Kerbedžiui esame be galo dėkingi bent už tai, kad pranešė ne prieš pat koncertą, o ryte“, – teigė prekybos centro vadovė.

REKLAMA

Anot jos, šokiruoti gimtadienio organizatoriai apskambino kone pusę Lietuvos, kol surado pamainą šlagerių karaliui. Tai, kad tą vakarą buvo laisva ir koncertuoti sutiko Mia, J.Gaspariūnienės nuomone, prilygsta kone stebuklui.

„Atlikėjai koncertams ruošiasi, o Miai teko tiesiog sėstis į mašiną, lėkti į Panevėžį ir lipti į sceną, kai žiūrovai laukė ne jos.

K.Kerbedis – Panevėžio genijus, maestro, gerbiamas žmogus ir, esu įsitikinusi, kad daug žmonių į koncertą atėjo vien jo pasiklausyti“, – teigė J.Gaspariūnienė.

Ingos KONTRIMAVIČIŪTĖ

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų