REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį nuo 12 val. „Tiketa“ kasose pasirodys papildomų bilietų į 2011 m. Europos vyrų krepšinio čempionatą („EuroBasket 2011“). Bus galima įsigyti bilietų ir į Lietuvos rinktinės rungtynes, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai buvo numatyta pagal bilietų platinimo strategiją. Neabejojome, kad dalį skirtų bilietų grąžins FIBA ir čempionate dalyvaujančių valstybių federacijos. Juos, kaip ir žadėjome, iškart paleisime į prekybą“, - sako „EuroBasket 2011“ organizacinio komiteto vykdantysis direktorius Mindaugas Špokas.

REKLAMA

„Tiketa“ kasose bus parduota daugiau nei 500 bilietų į grupės rungtynes Panevėžyje, kur žais Lietuvos rinktinė, 300 bilietų į galimas lietuvių rungtynes Vilniaus etape rugsėjo 7,9 ir 11 dienomis, taip pat daugiau nei 3000 bilietų į finalinį etapą Kaune. Vienas asmuo vienu pirkimu galės įsigyti ne daugiau kaip du bilietus į Lietuvos rungtynes.

„Visus bilietus į rungtynes, kurias žais arba numatoma, kad žais Lietuvos rinktinė, bus galima įsigyti tik „Tiketa“ kasose. Bilietų į kitas rungtynes, kurių nežais Lietuvos rinktinė, bus galima įsigyti ir internetu“, - sako M.Špokas.

Europos vyrų krepšinio čempionatas rugpjūčio 31—rugsėjo 18 dienomis vyks šešiuose miestuose: Panevėžyje, Šiauliuose, Alytuje ir Klaipėdoje vyks grupės rungtynės, Vilniuje rungtyniaus 12 pajėgiausių rinktinių, o finaliniame etape Kaune žais 8 komandos, kurios kovos ne tik dėl medalių, bet ir kelialapių į Londono olimpiadą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų