REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rose McGowan ketina antrą kartą aplankyti JAV karius, tarnaujančius Afganistane, nes tikina, kad pirmoji jos viešnagė konfliktų kamuojamame krašte buvusi itin naudinga.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmą kartą Afganistane aktorė lankėsi pernai. Jos vizito tikslas buvo pakelti toli nuo namų tarnaujančių JAV karių dvasią ir nuotaiką. Kareiviams išblaškyti namų ilgesį R. McGowan ruošiasi ir šįkart.

REKLAMA

„Po pirmosios mano viešnagės Afganistane, galiu pasakyti, kad tai buvo geriausia mano kelionė, kokią kada esu turėjusi. O nuostabių kelionių, patikėkite, esu turėjusi daug,“ – pasakoja Rose.

Aktorė tikina, kad ilgai namų nemačiusius karius džiugina bet koks gimtinę primenantis dėmesys: „Man keista, kad mano buvimas ten, gali padaryti ką nors laimingu, bet taip ir yra. Tačiau tik todėl, kad aš tiems vyrams primenu namus. Tik tiek, viskas visai ne dėl manęs. Kariams išties liūdna, nes jie mano, kad daugelis juos visai pamiršo, tad mano tikslas parodyti jiems, kad tai netiesa, kad yra žmonių, kurie apie juos galvoja.“

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu R. McGowan galima pamatyti filme „Konanas Barbaras“. Tai naujausia legendinio kario iš Kimerijos nuotykių versija. Pirmą kartą Konano nuotykiai buvo ekranizuoti  1982 metais, o pagrindinį herojų įkūnijo Arnoldas Schwarzeneggeris. Šįkart pagrindinis vaidmuo patikėtas raumeningajam Jasonui Momoa.

„Konanas Barbaras“ jau rodomas visuose kino tearuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų