REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vestuvių žaidimai: patarimai piršliams (V)

Jei ruošiatės piršliauti – šie žaidimai kaip tik jums! Nustebinkite jaunuosius ir svečius!

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusiąją straipsnio dalį rasite čia.

LIMBO ŠOKIS

Ištiesiama ilga virvė, kurią iš abiejų galų laiko du žmonės. Grojant muzikai visi eina ratu ir lenda pro tą virvę, kuri, kai visi pralenda, kaskart leidžiama vis žemiau. Laimi lanksčiausias žaidimo dalyvis, labiausiai gebantis atsilošti atgal ir lanksčiai pralįsti, neužkabindamas virvės.

REKLAMA

AISTRŲ GESINIMAS

Uždegamos dvi žvakės. Porai duodami du vandeniu šaudomi pistoletai. Davus ženklą, reikia per atstumą užgesinti savo žvakę. Taip „nustatoma“, kas geriausiai poroje gesina aistras.

BERNIUKAS AR MERGAITĖ

Į vaikiškus šliaužtinukus svečiai meta po pinigėlį. Viena kojytė pažymėta „mergyte“, kita – „berniuko“. Kas linki turėti berniuką, meta pinigėlius į berniuko pusę, kas mergaitę – į mergaitės pusę. „Rinkliavos“ pabaigoje skelbiama, kas daugiausia surinko „balsų“ – pinigėlių.

REKLAMA
REKLAMA

PLUNKSNOS

Suformuojamos dvi komandos (gali būti mišrios arba vien vyrų/moterų). Joms duodama po vieną plunksną. Po starto signalo komandos žaidėjai savo plunksna meta aukštyn ir pūsdami turi neleisti jai nukristi, taip „nuvarant“ iki finišo linijos. Laimi plunksna pirmoji pasiekusi finišą.

PORTRETAS

Poros susodinamos viena prieš kitą. Užrištomis akimis jie turi nupiešti antros pusės portretą. Po to svečiai išrenka gražiausią.

TURKIŠKAS ŽAIDIMAS

Šis žaidimas populiarus Turkijoje. Ant nuotakos vestuvinio bato netekėjusios merginos užrašo savo vardus. Po vestuvių, prieš paliekant jaunajai puotos vietą, reikia pažiūrėti bato padus. Mergina, kurios vardas bus labiausiai išsitrynęs, pirmoji ištekės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

ATSPĖK – GAUSI DOVANĄ

Ant sienos vienoduose dovanų maišeliuose kabo dovanėlės. Kiekvienos iš jų išorinėje pusėje paeiliui užrašytos jaunavedžių vardų raidės, o viduje slepiasi daiktas-dovanėlė iš tos raidės. Pvz., jei jaunosios vardas susideda iš penkių raidžių, o jaunojo iš šešių – ant sienos kabo jaunavedžių vardų kombinacijas sudarantys vienuolika maišelių. Svečiai, žinodami tik pirmąją dovanėlėje esančio daikto raidę, klausinėja žaidimo vedėjo, kad galėtų atspėti (pvz., „Ar tai gyvūnas?“, „Ar tai žaislas?“; „Ar jame yra plastmasės?“ ir pan.). Vedantysis tegali atsakyti „taip“ arba „ne“. Atspėję pasiima dovanėlę.

REKLAMA

AISTROS VERDA...

Žaidimų vakaro atidarymui tinkamas žaidimas pakurstantis aistras... Norinčius dalyvauti suskirsto poromis. Kiekvienai porai duodama po gabalėlį ledo, kurį jos turi ištirpdyti degančia aistra Kas pirmesni - tie gudresni, gauna prizą už karštumą. Draudžiama tik kaitinti ledą, bet kokiomis priemonėmis, nei lygintuvais, nei ant viryklės ar židinio, nei žvakėmis ar žiebtuvėliais ir pan.

IŠBANDYMAS KAMUOLIU

Du žaidėjai atsistoja vienas priešais kitą. Tarp jų pilvų - kamuolys. Užduotis -sukamaisiais judesiais nuridenti kamuolį iki žaidėjo, kuris yra mažesnis, smakro.

REKLAMA

SUVALGYK  OBUOLĮ

Žaidime dalyvaujančiųjų skaičius neribojamas. Obuoliai sukabinami ant siūlų. Žaidėjai turi suvalgyti obuolius, nepaliesdami jų rankomis. Laimi tas, kuris suvalgo obuolį greičiausiai.

APRENGTI DAMĄ

Žaidime dalyvaujančios damos rankoje laiko į ritinėlį susuktą dešimties metrų ilgio kaspiną. Vyriškis, neliesdamas rankomis, vien tik lūpomis paėmęs kaspino galą turi apvynioti juo damą. Šį žaidimą laimi tas, kuris greičiau arba gražiau „aprengia“ savo damą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų