REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vestuvių žaidimai: patarimai piršliams (III)

Jei ruošiatės piršliauti – šie žaidimai kaip tik jums! Nustebinkite jaunuosius ir svečius!

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusiąją straipsnio dalį rasite čia.

NEIŠLIETI NĖ LAŠO

Visi svečiai sėdi prie stalo ir ratu siunčia taurę. Kiekvienas įpila į ją kokio nors gėrimo. Paskutinis, kuris perpildo taurę, ir gėrimas ima bėgti per kraštus, turi pasakyti tostą ir išgerti.

REKLAMA

UPELIS

Ant grindų išvyniojamas apmušalų ritinys. Moterims pasiūloma nesušlapus kojų (plačiai išsiskėtus) pereiti išilgai „upelio“. Pirmą kartą pamėginama. Tada užrišamos akys ir vėl pasiūloma pereiti „upelį“. Kitos žaidimo dalyvės neturi matyti, kaip keliauja pirmoji žaidėja. Perėjusi „upelį“ užrištomis akimis moteris pamato, kad „upelyje“ aukštielninkas gulėjo vyras (vyriškis ant apmušalų paguldomas tik tada, kai moteris jau atlikusi užduotį, tačiau akių raištis dar nenuimtas). Moteris labai sutrinka. Pakviečiama kita dalyvė, ir viskas kartojama iš naujo. Pirmoji žaidėja nuoširdžiai kvatojasi. Paskui ir antra, trečia...

REKLAMA
REKLAMA

STAIGMENA

Svečiai sustoja arba susėda ratu. Skambant muzikai jie pradeda siųsti vienas kitam gana didelę dėžę. Žaidimo vedėjui sustabdžius muziką, svečias, pas kurį atsidūrė dėžė, pakelia jos dangtį ir nežiūrėdamas išima pirmą pasitaikiusį daiktą. Pagal žaidimo taisykles tą daiktą jis turi užsidėti (užsivilkti, užsisegti) ir nešioti tam tikrą laiką, pavyzdžiui, pusę valandos, iki šventės pabaigos ir t. t. Muzikai vėl pradėjus groti, svečiai toliau siunčia dėžę ratu. Į dėžę galima įdėti įvairiausių drabužių: tiek vaikišką kepurytę, tiek dideles specialiai pasiūtas kelnaites ar liemenėlę ir pan.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

STRIPTIZAS

Jauniesiems nieko nežinant, iš kartono iškirpkite normalaus ūgio žmogaus siluetus. Veidų vietoje priklijuokite jaunųjų nuotraukas. Manekenus aprenkite: užmaukite trumpikes, neužmirškite net kepurės. Drabužiai gali būti tikri arba popieriniai. Popierinius paprasčiausiai prismeikite prie manekeno.

Žaidimo vedėjas klausinėja svečių apie jaunuosius: kada gimė, koks mėgstamiausius valgis ir t. t. Suklydęs svečias turi nuo manekeno nuvilkti kurį nors drabužį.

Intymiausias vietas galima uždengti figos lapeliais, iškirptais iš žalio popieriaus. Jeigu neabejojate, jog jaunieji neįsižeis, ant jų galima užrašyti linksmų palinkėjimų.

REKLAMA

MYLI? NEMYLI?

Šis žaidimas – tai linksmas būrimas. Žaidžiama poromis – mergina ir vaikinas.

Mergina paima nosinaitę ir suima visus jos kampus. Tada pasiūlo vaikinui paimti kurį nors kampą, pati kita ranka irgi paima vieną. Kiekvienas traukia į save nosinaitę už paimto kampo. Jeigu nosinaitė susilenkia trikampiu – vadinasi, vaikinas myli merginą ir turi ją pabučiuoti. Jeigu nosinaitė taisyklingu kampu nesusilenkia – vadinasi, vaikinas nemyli, ir mergina tęsia žaidimą su kitu.

BUČINUKAI

Žaidimo vedėjas pakviečia norinčius dalyvauti žaidime vyrus ir moteris. Kaip geriau sudaryti žaidėjų poras - kad poroje būtų tos pačios ar priešingos lyties atstovai – spręsti jums. Dviem žaidimo dalyviams užrišamos akys. Rodydamas į bet kurį žaidėją, vedėjas klausinėja: „Sakykite, kur bučiuosime? Čia?“ Ir parodo, pavyzdžiui, į skruostą (galima į ausį, lūpas, akis, rankas ir t. t.). Žaidimo vedėjas klausinėja tol, kol žaidėjas užrištomis akimis pasako: „Taip“. Tada vedėjas klausia: „O kiek kartų? Šitiek?“ Ir pirštais parodo – kiek kartų, nuolat keisdamas derinį, kol žaidėjas pasako: „Taip“. Tada nurišamos akys, ir žaidėjui tenka padaryti tai, su kuo jis sutiko, pavyzdžiui, vyro kelį pabučiuoti aštuonis kartus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų