REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jai dar tik 14 metų, ji lanko 9 klasę, ji vardu Sindhuja Rajaraman ir ji jau yra generalinė direktorė. Ši mergaitė valdo animacijas kuriančią firmą, kurią įsteigė jos tėtis. Turbūt dabar pamanėte, kad bet kuris turtingas tėvelis galėtų įtaisyti savo vaiką tokioje šiltoje kėdėje, tačiau ši mergaitė iš tiesų turi talentą. Ne veltui 2010 metais ji buvo pripažinta geriausia 2D ir 3D animatore Indijoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš didžiuojuosi būdama animatore.  „Generalinė direktorė“ yra tik postas kompanijoje. Aš dar tik mokausi animacijos gudrybių, kad būčiau verta šių pareigų.“ – pripažino mergaitė. Įdomu tai, kad kompanija, kurią valdo mergaitė, yra ne tokia jau ir maža, joje dirba 160 darbuotojų.

REKLAMA

Sindhuja Rajaraman (nuotr. Balsas.lt)Sindhuja Rajaraman (nuotr. Balsas.lt)

Pirmąją straipsnio dalį rasite čia.

Jauniausias pasaulyje banglentininkas

Vieni būdami dvejų metų dar tik mokosi vaikščioti, na o kiti tokio amžiaus jau stovi ant banglentės. Jaylon Amor yra dar tik dvejų metų amžiaus, tačiau kaip lygus su lygiu skrodžia Brisbano (Australija) bangas kartu su savo tėčiu. Tiesa, pačiam Jaylon'ui dar kartais prireikia suaugusiojo pagalbos: gilyn į jūrą nuirti jį tenka tėčiui, tačiau pagavęs bangą jis tampa visiškai savarankišku. Tuo tarpu ponas Amor'as nei kiek nesibaimina dėl sūnaus, jis žino, kad jei nukris į vandenį, Jaylon'as sugebės nusiirti prie savo banglentės ir kantriai lauks kol jį užkels tėtis.

REKLAMA
REKLAMA

Jauniausia sakės ekspertė

Akane Niikura yra dar tik 10 metų, tačiau ji jau dabar apie nacionalinį Japonijos alkoholinį gėrimą – sakę, išmano kur kas daugiau už daugumą suaugusiųjų. Ši mergaitė Japonijos Sakės Instituto oficialiai pripažinta eksperte. Beje, verta paminėti, kad tikras ekspertas sakę vertina ne gomuriu, o tik uosle.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų