REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Kontrolinėse rungtynėse su Ispanija ketvirtadienį nesėkmingai nukritęs ant parketo Lietuvos rinktinės vidurio puolėjas Robertas Javtokas susižeidė abi alkūnes. Šiandien krepšininkui Kauno klinikose buvo atliktas magnetinis rezonansas.

REKLAMA
REKLAMA

„Robertui įplyšo keli rankos raumenys, šiek tiek įtrūko alkūnės raiščiai, tačiau trauma nėra tokia „baisi“, kaip atrodė iš pradzių, – sakė vienas rinktinės gydytojų Vytenis Trumpickas. – Dabar Robertas lieka Kaune, jam du kartus per dieną bus daromos įvairios procedūros. Prognozuojame, kad po 5-6 dienų, kai rinktinė grįš iš Slovėnijos, Robertas vėl galės treniruotis su komanda“.

REKLAMA

Magnetinis rezonansas buvo atliktas ir tose pačiose rungtynėse ranką susižeidusiam Dariui Songailai. „Tyrimo rezultatai parodė, kad išvaržos nėra, užspausta vieno kaklo nervų šaknelė, Darių taip pat gydome įvairiomis procedūromis, – sakė Vytenis Trumpickas. – Tikimės, kad rytoj Darius jau galės žaisti. Tiesa, kaip kalbėjome su treneriu Kęstučiu Kemzūra, jei rungtynėse su Latvija jau galės rungtyniauti Kšyštofas Lavrinovičius, tuomet Darius galėtu pailsėti dar pora dienų“.

REKLAMA
REKLAMA

K. Lavrinovičius praleido vakar dienos rungtynes dėl nugaros spazmu, tačiau šiandien Panevėžyje jau treniravosi pilna jėga su visa komanda. Šiandien Lietuvos rinktinė Panevėžyje susigrums su Rusijos rinktine, o šeštadienį - su Latvijos nacionaline komanda.

Kitą savaitę, antradienį, K. Kemzūros auklėtiniai užsakomuoju reisu išvyksta į Slovėniją, kur trečiadienį žaidžia kontrolines rungtynes su šeimininkų rinktine ir iškart po jų grižta į Kauną.

TAIP PAT SKAITYKITE:

R. Javtokas: abi alkūnės „įvažiavo“ į vidų (video) (foto)

Kauno arenos atidarymo rungtynėse Lietuva palaužė Europos čempionus (video) (foto)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų