REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Interneto pažinčių svetainėje ieškojusios dosnių rėmėjų merginos privalės mokėti baudas už vertimąsi prostitucija bei mokesčių slėpimą.

REKLAMA
REKLAMA

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos valdybos Ekologijos ir teisės pažeidimų prevencijos skyriaus pareigūnai rugpjūčio 17 dieną nustatė 13 vertimosi prostitucija atvejų.

REKLAMA

Prieš tai pareigūnai tyrė interneto svetainių ir dienraščių skelbimus, kur merginos skelbėsi norinčios „pabendrauti“ ar „susipažinti“ su pasiturinčiais, dosniais vyrais už materialinį atlygį.

Pareigūnai susitiko su jomis apsimetę klientais, po to informavo esą policijos pareigūnai ir surašė protokolus. Devynių intymias paslaugas teikusių merginų, kurios įkliuvo pakartotinai, bylas nagrinės Apylinkės teismai.

Už vertimąsi prostitucija bei mokesčių slėpimą gresia bauda nuo 500 iki 1000 litų arba administracinis areštas iki 30 parų.

REKLAMA
REKLAMA

Keturios intymaus verslo „pradinukės“ įspėtos, joms surašyti nurodymai sumokėti pusę sankcijoje numatytos minimalios baudos – 150 Lt.

Kadangi viena laisvo elgesio merginų turėjo negaliojantį asmens tapatybės dokumentą, jai surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolą ir skirta piniginė bauda.

Beje, policijos duomenimis, pažinčių interneto svetainėmis naudojasi ir virtualūs ekshibicionistai. Daugelis jų iš pradžių susirašinėja, „kabina makaronus“, o paskui, neva norėdami išvysti pašnekovę, prašo įjungti internetinę vaizdo kamerą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tai padariusios moterys išvysta vyro lyties organus. Daugelis jų prisipažįsta tik tokiu būdu galintys seksualiai pasitenkinti.

Pasak sulaikytų merginų, vyriškiai nori matyti akis. Daugelis jų yra pasiturintys vyrai, tačiau už tokį virtualų ekshibicionizmą merginos negaunančios atlygio, todėl atsisako spoksoti į rodomus ekrane vaizdus.

Beje, už tokius „pokštus“ Lietuvoje kol kas nebaudžiama. Tačiau, pastebi pareigūnai, virtualių ekshibicionistų aukomis tampa ir vaikai.

Policijos žiniomis, vienas sostinės gyventojas savo aistrą tenkino naudodamasis mobiliuoju telefonu ir „Bluetooth“ ryšiu. Jis kitiems abonentams, taip pat įsijungusiems „Blutooht“, siuntinėjo savo lyties organų atvaizdus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų