REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausiame dainai „You and I“ vaizdo klipe skandalingoji atlikėja Lady Gaga tradiciškai vėl keičiasi ir transformuojasi į daugelį pavidalų. Įspūdingiausias iš jų – skardinėje vonioje besiranganti krūtis rankomis pridengusi šokiruojančios išvaizdos undinė. Apatinė jos kūno dalis primena žuvį, o viršutinė išlikusi žmogaus, tiesa, su žiaunomis ant kaklo, pečių ir skruostų.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau tai tik vienas iš stulbinančių išvaizdos pasikeitimų, kuriuos galima išvysti šiame maždaug šešių minučių trukmės vaizdo klipe. Čia ji tampa ir apskurusiu šeštojo dešimtmečio rokerius primenančiu vaikinu. Atlikėja demonstratyviai rūko cigaretę, o vėliau pradeda romantiškai šiltai bendrauti su kartu esančia mergina.

REKLAMA

Kitose šio kruopščiai detalizuoto klipo scenose taip pat galima matyti kaip nuoga dainininkė guli ant stalo. Nuo pusnuogio iš viršaus į ją žiūrinčio vyro savo kūną ji pridengia rankomis. Vėliau ji vaizduoja Frankenšteino istorijos įkvėptą personažą, kuri atgaivinamas pasipuošia įmantriais akiniais. Visgi gyva ji ilgai neišlieka, nes netrukus jau nejudėdama plūduriuoja skysčio pilname akvariume.

Originali ir šokiruojanti Lady Gagos išvaizda vaizdo klipuose – ne naujiena. „Telephone“ klipe ji suvyniota policijos naudojamą apsauginę juostą, „Born This Way“ gimdo nežemiškų gyvybės formų sutvėrimus, o „Bad Romance“ – šėlsta milžiniškoje vonioje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų