REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors Isabelle Prevost po 10 metų santuokoje pagaliau išsiskyrusi su vyru manė nusimesianti naštos akmenį nuo krūtinės, tačiau gudrusis vyras pasistengė užridenti dar didesnį akmenį tiesiogine to žodžio prasme.

REKLAMA
REKLAMA

Taigi, buvusios žmonos gimtadienio proga į jos kiemą vyras atgabeno papuošta 20 tonų uolos gabalą. Šioje istorijoje įdomu dar ir tai, kad Dany Lariviere (ex-vyras) yra ir miestelio meras, kuriame pats gyveno su žmona.

REKLAMA

Grįžusi iš miesto savo gimimo dieną Isabelle prie kiemo vartų išvydo turbūt keisčiausią kada nors gautą dovaną – kaspinu ir užrašu „Su gimimo diena Isa“ padabintą 20 tonų sveriantį akmenį. Vos 1500 gyventojų turinčiame miestelyje netrukus pasklido žinia, kad tai jų mero darbas.

Pats Dany atskleidė, kad gabenant „dovanėlę“ jį buvo sustabdžiusi policija, tačiau neįžvelgę jokios nelegalios veikos šie leido tęsti kelionę.

Deja, bet pati Isabella šioje dovanoje įžvelgė nusikaltimą ir tuojau pat parašė skundą policijoje. Savo ruožtu buvęs vyras pažadėjo akmenį iš buvusio mylimosios kiemo artimiausiu metu pašalinti. Tačiau argi ne originali dovana?

Ar norėtumėte tokios dovanos? (nuotr. Balsas.lt)Ar norėtumėte tokios dovanos? (nuotr. Balsas.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų