REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2014 metais rinkoje pasirodys jau naujos kartos automobilis „Audi A4“. Vokiečių automobilių žurnalistai jau išplatino pirmas naujosios „A4“ fotografijas.

REKLAMA
REKLAMA

Teigiama, kad automobilis bus gaminamas naudojant naują modulinę platformą. Automobilis bus vos keliais milimetrais ilgesnis už dabartinį modelį, tačiau manoma, kad viduje jis bus gerokai erdvesnis – itin daug dėmesio žadama skirti salono komponavimui, tad keleiviams turėtų būti daugiau vietos.

REKLAMA

Jau dabar gamintojai yra numatę, kad be įprastų benzininių ir dyzelinių variklių bus versija ir su dujoms pritaikytu variklių. Ir ne bet kokioms dujoms, o vadinamosioms „elektrinėms dujoms“. „Audi“ čia dviračio neišrado, tik prisiminė senas idėjas, kurios tapo dar vienu specifiniu požiūriu į aplinkai draugiškus automobilius. Tokios dujos gaunamos elektrolizės būdu išgaunant vandenilį, kuris vėliau atskiedžiamas porcija CO2 ir metano.

2014 metais rinkoje pasirodys jau naujos kartos automobilis „Audi A4“. Autobild.de nuotr.2014 metais rinkoje pasirodys jau naujos kartos automobilis „Audi A4“. Autobild.de nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų