REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po stažuotėje Londone praleistos vasaros į Vilnių sugrįžęs aktorius, LNK šokių projekto „Kviečiu šokti“ dalyvis Eimutis Kvoščiauskas ne juokais susikrimto.

REKLAMA
REKLAMA

„Pamatęs, kaip šoka kitos LNK poros, žiauriai išsigandau. Pusantro mėnesio pertrauka padarė savo. Mano kolegos yra puikiai pasiruošę projekto startui, o aš net pamiršau tai, ką mokėjau. Todėl su partnere Nerile jau pradėjom planuoti, kelinti iškrisime. O iškristi nenorime, nes supratome, kad čia susirinko labai smagi chebra, projektas, matosi, bus puikus“, ‒ sako Eimutis Kvoščiauskas.

REKLAMA

Eimutis spėjo atšvęsti kelis savo būsimųjų kolegų šokių projekte gimtadienius ir įsitikinti, kad dalyviai, pakviesti į šou, jau dabar gyvena kaip šeima.

Iš triukšmingo ir vieno gražiausių pasaulio miestų Londono grįžęs aktorius negali atsigauti nuo Vilniaus ramybės.

„Po tokių kelionių apima depresija. Nėra tempo, gatvėse mažai žmonių. Liūdna, kad baigėsi tos nuostabios paskaitos, baigėsi tas smagus nerūpestingas laikas ir reikia grįžti į paprastą gyvenimą“, ‒ sako Eimutis.

Tačiau aktorius tikisi, kad į gyvenimą jį greitai grąžins šokių repeticijos. „Mes neketinam pasiduoti. Treniruosimės daug,  atkakliai ir dar pasivysime kitus iki projekto atidarymo“, ‒ žada „Kviečiu šokti“ dalyvis aktorius Eimutis Kvoščiauskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų