REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakar LNK televizijoje įvyko pilietinio realybės šou „Aš myliu Lietuvą“ finalas. Atkaklioje kovoje gerbėjai nugalėtoja išrinko jaunąją atlikėją Liepą. Netikėto įvertinimo sulaukusi klaipėdietė atvirai reiškė emocijas ir nuoširdžiai dėkojo visiems balsavusiems.

REKLAMA
REKLAMA

„Ačiū! Ačiū! Aš laiminga! Patikėt negaliu. Dėkoju visiems balsavusiems, palaikiusiems. Mano širdis pilna džiaugsmo!“, ‒ pergalė negalėjo patikėti Liepa. Žavioji dainos „Čia mano namai“ atlikėja atviravo, kad nežino, kaip atsidėkoti balsavusiems už ją televizinės realybės „Aš myliu Lietuvą“ finale: „Kiekviena filmavime sutiktų žmonių istorija tapo mano įkvėpimu. Jis skamba dainose. Bet ar daina pakankama padėka už malonumą bendrauti... Aš nežinau."

REKLAMA

Liepa plačiai šypsojosi ir prisimindama laiką praleistą kelionėse po visą Lietuvą. Susitikimai su Prezidentu V. Adamkumi, su tremtiniais, filmavimo grupės ir kitų dalyvių pokštai bei nuo jų visų sklindantis atsidavimas Lietuvai visam laikui liks jaunosios klaipėdietės Liepos atminty ir kūryboje.

Liepa nori savo džiaugsmu ir laimėjimu dalintis su kitais, todėl dalį laimėto prizo padovanos Palangos Rezistencijos ir tremties muziejui. Į klausimą, kodėl ji nori dalintis tuo, ką laimėjo, nuoširdžioji Liepa atsakė: „Tai bus paprastos merginos padėka. Kovojusių ar neteisingai ištremtųjų stiprybės, tikėjimo ir pastangų dėka aš galiu garsiai ir laisvai pasakyti „Aš myliu Lietuvą, čia mano namai! Svarbiausia ką turiu yra ‒ laisvė!"

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų