REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Populiariausias lietuviškas serialas „Moterys meluoja geriau“ skaičiuoja jau penktąjį sezoną. Kiekvieną serialo seriją pasižiūri apie 700 tūkstančių žmonių, o jo siužetas tiesiog neįsivaizduojamas be aktoriaus Ramūno Rudoko.

REKLAMA
REKLAMA

Vieną pagrindinių vaidmenų visus penkis sezonus kuriantis R. Rudokas negali atsistebėti serialo sėkme: „Kai nufilmuosime šį sezoną, iš viso būsime nufilmavę net 450 serijų! Įsivaizduojate? Per penkerius metus! Manau, šis serialas yra Lietuvos rekordininkas. Tai ne kas kita, o lietuviškoji ‚Santa Barbara'. Jam verta gyvuoti ir dešimtmetį!“

REKLAMA

Penktajame „Moterys meluoja geriau“ sezone vaidmenis kuria ir kiti garsiausi šalies aktoriai: Inga Norkutė, Džiugas Siaurusaitis, Ramūnas Rudokas, Marius Jampolskis, Nerijus Gadliauskas, Kristina Andrejauskaitė, Gintarė Latvėnaitė, Agnė Šataitė, Vitalija Mockevičiūtė, žymusis visuomenės veikėjas Jurijus Smoriginas ir kiti.

Prie serialo prisijungė dainininkė ir projekto „Šok su manimi“ žvaigždė Vaida Genytė, lietuvių kilmės aktorius iš Vokietijos Vytas Caim, o „Moterys meluoja geriau“ komanda žada, jog tokių intrigų ir siužeto vingių serialo gerbėjai dar nematė.

Laukite naujausių „Moterys meluoja geriau" serijų – naujasis TV3 sezonas ir penktasis serialo sezonas startuoja jau rugpjūčio 29 dieną!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų