REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žurnalistas Paulius Kaupelis važiuodamas automobiliu, eidamas gatve ar kalbėdamas telefonu žino, kad yra stebimas ‒ jo pokalbių klausomasi, automobilis sekamas,  apie jį renkama informacija. Jo vedama laida „Faktų tyrimo biuras“ – aštri, be skrupulų demaskuojanti įtakingiausius šalies  verslininkus ir valstybės pareigūnus.

REKLAMA
REKLAMA

Pauliaus draugai policijoje užsiminė, kad jo telefono kartais klausomasi. Ypač, kai laida FTB ima nagrinėti nesąžiningų valdininkų aferas. Todėl vykdamas pas besislapstančius pašnekovus, žurnalistas kartais pakeičia automobilį, išjungia telefoną ir nebendrauja internetu. Informaciją apie dominančius objektus sutartose vietose Pauliui palieka informatoriai.

REKLAMA

Žurnalistas laukiamas toli gražu ne visų. Kartą, filmavimo metu, vos nesusikibo su paslaptingos kosminės stoties prižiūrėtoju. Paulius dažnai dirba su policijos pareigūnais: gaudo narkomanus, vagis, kontrabandininkus ir žudikus. Pagalbininku ir sargu pavojingose situacijose žurnalistui greitu laiku taps treniruotas vokiečių aviganis Brasas.

Gyvenimo draugės Paulius šiuo metu neturi. Kol kas vienintelė moteriškos giminės atstovė jo namuose ‒ juodaplaukė katė Luka. „Ji yra didžiausia namų šeimininkė, kuri daro tvarką. Taip pat ir pati gražiausia katė pasaulyje“, ‒ kalba žurnalistas. Nors ir be moteriškų rankų namuose, P. Kaupelis susitvarko ir vienas. Grįžęs iš darbo gamina patiekalus sau ir savo keturkojams draugams.

„Faktų tyrimo biuro“ vedėjas įsitikinęs, jog privalo gyventi Lietuvoje. „Kas apvalys gimtą šalį nuo visokiausio plauko padugnių, jei ne mes patys?“  ‒ klausia Paulius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų