REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Rami ir maloni diena, reikalai vystysis be skubos ir neprivers jus nervintis. Gerus įspūdžius paliks susitikimas su buvusiais kolegomis ar seniai matytais draugais. Jokie reikalai nevargins jūsų, o atvirkščiai – įkvėps. Jokiais būdais nepervertinkite reikšmės atsitiktinių pažinčių.

Avinas. Rami ir maloni diena, reikalai vystysis be skubos ir neprivers jus nervintis. Gerus įspūdžius paliks susitikimas su buvusiais kolegomis ar seniai matytais draugais. Jokie reikalai nevargins jūsų, o atvirkščiai – įkvėps. Jokiais būdais nepervertinkite reikšmės atsitiktinių pažinčių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Aukštas gyvybinis potencialas, tačiau ši energija bus griaunanti. Nepasiseks tiems, kas stos jums skersai kelio. Jus taip veiks emocijos, kad neatskirsite, kas yra kenkėjai, o kas draugai. Neskubėkite su sprendimais ir jei galite atidėkite svarbius reikalus.

REKLAMA

Dvyniai. Puiki diena. Neleiskite, kad jus kas nors išmuštų iš kelio ir pasitikėkite savo intuicija. Pagerės finansinė situacija, atsiras galimybė planuotis pirkinius – atkreipkite dėmesį į daiktus, kurių prireiks ne tik jums, bet ir artimiesiems. Maloniai bendrausite su aplinkiniais, nepraleiskite susitikti su draugais.

Vėžys. Ne viskas vyks taip, kaip sugalvojote jūs ir teks pripažinti, kad pervertinote savo galimybes ir neįvertinote savo konkurentų. Slėpkite bet kokią informaciją nuo žmonių, kuriais nepasitikite. Rimtų pasiekimų sulauksite kūrybinėje srityje. Romantiniai santykiai gali nuvilti jus, o mylimojo elgesys gali erzinti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Nepervarkite jokiais būdais – fizinis darbas nėra šiandien tinkamas. Iš esmės diena nebloga, o jūsų vidinė energija leis įvykiams tekėti idealiai. Tarp artimųjų atsiras žmonių, kurie pasidalins jūsų rūpesčius. Jokiais būdais neruoškite „siurprizų“ savo antrajai pusei – šiandien nepalankus laikas ir romantikai.

Mergelė. Galimi profesiniai sunkumai, o iškilusios problemos sutrukdys įvykdyti išsikeltas užduotis, ir tai sąlygos nekokius santykius su vadovybe. Ramiai išsakykite savo požiūrį, susilaikykite nuo suirzimo ir pykčio. Asmeniniai santykiai pareikalaus iš jūsų rimto elgesio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Romantinius ir šeimyninius santykius veiks negatyvios tendencijos, ir tai negiamai atsilieps visai dienai. Kitose sferose situacija bus gera. Finansinė padėtis tikrai nėra ideali, tačiau visiško kracho išvengsite. Lengvai sutarsite su naujais pažįstamais, tarp kurių bus ir įdomių žmonių.

Skorpionas. Puiki diena tiems, ksa įsimylėję arba ieško savo antrosios pusės. Žvaigždės jūsų pusėje ir netgi patys didžiausi skeptikai tuo įsitikins. Palankų įspūdį padarysite naujiems pažįstamiems, taip pat ir tiems, kuriuos jau esate ne kartą susitikę. Gerės finansinė padėtis ir tai džiugins.

REKLAMA

Šaulys. Didelė profesinės sėkmės tikimybė, palankiai išspręsite klausimus, kurie jus neramino jau ilgą laiką. Įtakingi žmonės, tame tarpe ir užsieniečiai jums padės, tik prisiminkite, kad už paslaugas reikia atsidėkoti. Palanki situacija asmeniniame gyvenime, tačiau viskas priklausys nuo jūsų.

Ožiaragis. Stenkitės teisingai įvertinti savo galimybes: klaida bus prisiimti per daug atsakomybės arba laikyti, kad jūs esate atsakingi už viską, kas vyksta aplink. Palankus laikas dalykiniams kontaktams ir planuotis ateitį. Būtinybė išvykti gali tapti rimtu pykčiu su mylimu žmogumi.

REKLAMA

Vandenis. Šios dienos įvykiai padovanos jums puikią nuotaiką ir pasitikėjimą savimi. Dėka gautos informacijos galite išeiti iš neįprastos situacijos, sulauksite draugų ar giminaičių palaikymo. Šeimyniniuose santykiuose pagaliau įsivyraus pasitikėjimas ir dėmesys vienas kitam.

Žuvys. Diena bus pilna malonių įvykių, džiuginančių sutapimų. Jūsų lūkesčiai pasiteisins, o dauguma norų išsipildys, net nereikės papildomų jėgų. Naujų įspūdžių patirs ties, kurie planuoja šias diena keliones su draugais: jūsų laukia nuotykiai, kurie pasibaigs jums palankiai. Klausykite savo intuicijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų