REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šie metai Lietuvoje – krepšinio metai, o TV3 televizija pirmoji pakvietė susiburti visus krepšinio gerbėjus ir nepraleisti progos palinkėti sėkmės Lietuvos rinktinei Europos čempionate. Visi, nekantriai laukiantys „EuroBasket 2011“, nacionalinės vyrų rinktinės pasirodymais galės mėgautis visą rugpjūtį – TV3 transliuoja kontrolines rungtynes su ryškiausiomis krepšinio žvaigždėmis!

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu paskui Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę keliaujantis laidos apie krepšinį „Oranžinė manija“ azartiškasis vedėjas Marijus Mikutavičius jau šį sekmadienį kalbins krepšininkus brolius Kšyštofą ir Darjušą Lavrinovičius. Tiesa, labai neįprastoje aplinkoje – lovoje...

REKLAMA

„Sveiki, esu savo viešbučio kambary, pasikvietęs savo senus gerus draugus, pažįstamus nuo vaikystės, su kuriais mes dabar ir kalbėsimės“, – laidos „Oranžinė manija“, kurią TV3 rodo sekmadieniais 19.00 val., anonse intriguoja M. Mikutavičius.

Pasirengimo etapą pajūryje Lietuvos krepšininkai užbaigs rugpjūčio 6-ąją maču su Jano Vesely vedama Čekijos rinktine. Tiesioginė rungtynių transliacija per TV3 – 19.00 val.

REKLAMA
REKLAMA

Rugpjūčio 10 dieną 17.30 val. ir rugpjūčio 13 dieną 22.30 val. – išvykos rungtynės su Rusijos ir Ispanijos rinktinėmis, atsakomosios su ispanais – rugpjūčio 18-ąją 21.00 val., su Rusijos rinktine – rugpjūčio 19 dieną 20.30 val. Lietuvoje.

Rugpjūčio 20-ąją 21.00 val. Lietuvos rinktinė susitiks su Latvijos rinktine, 24 dieną 21.30 val. išvykoje – su Slovėnijos, o pasirengimą Europos čempionatui lietuviai užbaigs sostinėje rugpjūčio 27-ąją 19.00 val. su Gruzijos nacionaline komanda. Visų draugiškų rungtynių kartojimus galima pamatyti www.tv3play.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų