REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo rugpjūčio 29 dienos TV3 televizija sveikinsis naujuoju šūkiu „Mano TV3. Čia šviesu!“, kviesdama įsilieti į šokių sūkurį su populiariausio projekto Lietuvoje „Šok su manimi“ poromis. Profesionalūs šokėjai ir pirmuosius pramoginių šokių žingsnelius ant parketo žengiantys jų partneriai intensyviai ruošiasi trečiojo projekto sezono, kodiniu pavadinimu „Meilė“, pasirodymams. Pirmoji tiesioginio eterio „Šok su manimi“ laida TV3 eteryje startuos jau rugsėjo 3 dieną, šeštadienį, 19.00 val.

REKLAMA
REKLAMA

Dainininkai Vaida Genytė, Justas Lapatinskas, Dominykas Vaitiekūnas, Kristina Ivanova, Deividas Norvilas-Deivis, Evelina Sašenko ir Lauris Reinikis, verslininkė Danguolė Stachura, TV3 laidų vedėjos Eglė Skrolytė-Liesienė ir Daiva Anužytė-Kasiulaitienė, iliuzionistas Mantas Wizardas, aktorė Dalia Michelevičiūtė, pasaulio hiphopo čempionas Olegas Staniulionis, daugybės grožio konkursų nugalėtoja Renata Voitechovskaja ir profesionalus pokerio lošėjas Antanas Guoga šią vasarą trokšta ne tik ištobulinti pramoginių šokių žingsnelius, bet ir išvengti už kiekvieno kampo tykančių traumų! Deja, kaip ir kasmet, nelaimingų nutikimų nepavyko išvengti projektui net neprasidėjus.

REKLAMA

Ankstesnių sezonų dalyvius traumos užklupdavo treniruotėse, o šiemet šokėjams pradėjo nesisekti už salės ribų. Justinas Lapatinskas priverstas bent trumpam palikti šokių salę, nes užsimetė ant kojos... motociklą!

„Nusipirkau naują motociklą, nežinau kaip viskas nutiko, bet jis užkrito ant manęs. Dabar mano koja – kaip ‚kaladė', nors gal nieko tokio – patinimas atlėgs ir aš vėl visu pajėgumu repetuosiu, – sako optimistiškai nusiteikęs dainininkas. – Pas gydytojus nėra ko eiti. Gyvenime noriu išbandyti viską, o lėkti motociklu man didžiausias malonumas, kurio tikrai neatsisakysiu.“

REKLAMA
REKLAMA

„Mamyčių klubo“ vedėja Eglė Skrolytė-Liesienė taip pat neišvengė traumos. „Atrodo, susilaužiau kojos pirštą – vakar ‚baisiai' ištino, o šiandien ‚nusidažė' violetine, geltona ir mėlyna spalvomis. Gal tik sumušimas? – raminosi moteris. – Užsimečiau vaikų fortepijoną ant kojos. Nors instrumentas vaikiškas, vis tiek gana sunkus."

Moteris pasirodyti gydytojui delsė: – „Ne pirmas ir ne paskutinis tas kojos pirštas, kaip nors šoksiu.“ Tačiau gydytojo verdiktas buvo vienareikšmiškas: „Pirštas lūžęs. Dėsime langetę.“

Projekto „Šok su manimi“ prodiuserė Neringa Kavaliauskienė viliasi, kad ir Eglė, ir Justas netrukus stos ant parketo ir toliau repetuos su savo partneriais Mariumi Gaižausku ir Greta Milišauskaite. Juolab, kad dalyvių laukia galybė įvykių dar iki projekto starto – rugpjūčio 17 dieną įvyks didysis „Šok su manimi“ pristatymo vakarėlis, rugpjūčio 19-22 dienomis – intensyvi šokių stovykla Anupriškėse, o rugpjūčio 29-ąją didysis TV3 ir „EuroBasket 2011“ atidarymo šou prie Baltojo tilto Vilniuje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų