REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiuo metu kino teatruose rodomo veiksmo filmo „Blitz“ žvaigždė Jasonas Stathamas už 2,7 mln. dolerių pardavė savo viengungišku pramintą itin šiuolaikiško interjero namą Holivudo kalvose ir drauge su mylimąja Rosie Huntington‒Whitely nusipirko kur kas didesnį, dešimties miegamųjų bei trijų vonios kambarių būstą iš kolegos aktoriaus Beno Stillerio bei jo žmonos Christine Taylor.

REKLAMA
REKLAMA

Prie naujojo poros meilės lizdelio, kuris jiems atsiėjo net 11,5 mln. dolerių, taip pat yra didžiulis sodas bei svečių namas. 1999‒aisiais B. Stilleris su žmona šį namą pirko už beveik 2 milijonus, o dabar, nusprendę jį parduoti, iš pradžių užsiprašė 12,5 mln. Sužinoję, kad jų nekilnojamu turtu domisi kolega, kainą sutiko sumažinti.

REKLAMA

43‒jų J.Stathamas ir 23‒jų aktore visai neseniai virtusi manekenė R. Huntington‒Whitely susitikinėja nuo praėjusių metų ir iki šiol gyveno „labai vyrišku“ nekilnojamo turto specialistų įvardintame name.

„Pora įsitikino, jog jų santykiai pakankamai tvirti, todėl Jasonas greitai surado naują vietą, kurioje abu galės jaustis jaukiai ir patogiai. Jis norėjo tokio būsto, kuriame gerai jaustųsi ne tik pats, bet ir mylimoji“, ‒ spaudai sakė aktoriui artimi šaltiniai.

REKLAMA
REKLAMA

Naujasis filmo „Blitz“ žvaigždės meilės lizdelis statytas 1957 metais. Įdomu ir tai, jog šią J. Stathamo bei R. Huntington‒Whitely rezidenciją ir jo buvusios mylimosios Kelly Brook apartamentus skiria vos trys namai.

„Rosie tame neįžvelgia nieko blogo, ji protinga mergina ir žino, kad tarp J. Stathamo ir K. Brook seniai viskas baigta. Naująjį namą pora rinkosi tikrai ne pagal kaimynus“, ‒ sakė šaltinis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų