REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pianino genijus ir unikalaus balso savininkas Elton'as John'as patvirtino, jog dalis jo klasikinių ir visiems gerai žinomų kūrinių netrukus suskambės naujai. Ši užduotis patikėta populiariam Australijos šokių muzikos duetui „Pnau“.

REKLAMA
REKLAMA

Elton'o John'o ir „Pnau“ dueto Nick' o Littlemore'o bei Pete'o Mayes'o keliai susikirto prieš kelerius metus, kuomet pastarieji persikėlė į Londoną. Superžvaigždė šiuos atlikėjus įrašė į savo prodiusavimo kompanija bei apsiėmė globoti, o dabar jiems patiki ir savo garsiausius kūrinius.

REKLAMA

„Pnau“ narys P. Mayes'as neslepia į priekį planuojantis du ar tris albumus, kurių viename neabejotinai bus sero Elton'o John'o naujai skambančios melodijos. Atsidūrę australų rankose E. John'o klasikiniai kūriniai turėtų virsti ne tik šokių aikštelėms tinkamomis melodijomis, bet ir įgauti techno ir elektroninės muzikos prieskonių.

Visgi, Lietuvos publika lapkričio 4 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje įvyksiančiame Elton'o John'o ir jo grupės koncerte girdės įprastai skambančius pasauline klasika tapusius kūrinius.

REKLAMA
REKLAMA

„Pnau“ jų pačių netikėtumui pasaulyje išgarsėjo vos išleidę debiutinį albumą „Sambanova“. Per kiek daugiau nei dešimtmetį trunkančią muzikinę karjerą šių metų liepą grupė išleido 4-ąjį albumą. Šokių muzikos mylėtojams šis duetas puikiai pažįstamas iš tokių kurinių kaip: „Need Your Lovin Baby“, „Follow me“, „Blood Lust“, „Una Noche“, „Baby“, „Embrace“, „The Truth“ ir kt.

Be to, vienas iš „Pnau“ narių kūrė muziką ir naujausiam brangiausio pasaulyje šou kūrėjo „Cirque du Soleil“ spektakliui „Zarkana“, kurio premjera visai neseniai įvyko Niujorko „Radio City Music“ teatre.

„Cirque du Soleil“ su savo spektakliu „Saltimbanco“ gruodžio 15-17 d. svečiuosis Vilniaus „Siemens“ arenoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų