REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2011 m. rugpjūčio 5 d., Vilnius. Šiandien Tarptautinėje teisės ir verslo aukštojoje mokykloje (toliau – TTVAM) prasideda intensyvūs lietuvių kalbos bei kultūros kursai (angl. Erasmus Intensive Lithuanian Language Course – EILC). Tris savaites vyksiančiuose kursuose lietuvių kalbos pagrindų mokysis jaunuoliai iš aštuonių Europos šalių, atvykę studijuoti į Lietuvą pagal Erasmus mainų programą.

REKLAMA
REKLAMA

EILC kursai Tarptautinėje teisės ir verslo aukštojoje mokykloje organizuojami jau antrą kartą. Sulaukę didžiulės sėkmės pernai, šiemet kursai organizuojami net dvejoms studentų grupėms. Augantis studentų iš užsienio skaičius rodo, jog užsieniečiams įdomi Lietuvos kultūra ir jie nori susipažinti su ja iš arčiau.

REKLAMA

EILC kursai truks nuo rugpjūčio 5 d. iki rugpjūčio 26 d. Tai intensyvi trijų savaičių trukmės programa, kurios metu studentai bus supažindinti su seniausia indoeuropiečių kalbų šeimos grupe, lankys kultūrines Lietuvos vietas, susipažins su Lietuvos istorija, kultūra, tradicijomis.

Šiais metais TTVAM organizuojamuose kursuose dalyvaus dvidešimt studentų iš Bulgarijos, Čekijos, Vokietijos, Ispanijos, Suomijos, Italijos, Lenkijos ir Turkijos. Kursų programą rasite TTVAM svetainėje www.ttvam.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Apie Tarptautinę teisės ir verslo aukštąją mokyklą

Tarptautinė teisės ir verslo aukštoji mokykla yra moderni ir dinamiška privati aukštoji mokykla Lietuvoje jau daugiau nei 12 metų vykdanti profesinio bakalauro studijas. Aukštojoje mokykloje galima rinktis teisės, verslo, turizmo ir poilsio, komunikacijos, vadybos, apskaitos, reklamos, rinkodaros, finansų krypčių studijų programas. TTVAM bendradarbiauja su daugiau nei 80 partnerių 30 šalių. Aukštosios mokyklos tikslas – rengti išsilavinusius, aukštos kvalifikacijos specialistus, gebančius sėkmingai dirbti konkurencinės rinkos sąlygomis Lietuvoje ir užsienyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų