REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienį Klaipėdos rajone, komplekse „National Golf Resort“, įvykusiame Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) Vykdomojo komiteto posėdyje Lietuvos moterų krepšinio rinktinės pasirodymas Europos čempionate įvertintas patenkinamai.

REKLAMA
REKLAMA

Mūsų šalies komanda Senojo žemyno piemenybėse Lenkijoje užėmė septintąją vietą.

Apie Lietuvos ekipos pasirodymą išsamią ataskaitą pateikė rinktinės vyriausiasis treneris Algirdas Paulauskas.

REKLAMA

Konstatuota, kad komandos žaidimas nebuvo blogas, nors rinktinei ir nepavyko įvykdyti iškeltos užduoties - patekti į papildomą olimpinių žaidynių atrankos turnyrą.

LKF Vykdomojo komiteto nariams buvo pristatytas Lietuvos moterų krepšinio sistemos reformos projektas. Pagal jį turėtų būti įkurtas Lietuvos moterų krepšinio lygos antrasis divizionas, kuriame galėtų kovoti 6-8 šiuo metu Lietuvos moterų krepšinio A lygoje rungtyniaujančios perspektyvios komandos. Vykdomojo komiteto nariai pritarė šiai idėjai.

REKLAMA
REKLAMA

Posėdyje buvo patvirtinta 2011 metų LKF ataskaitos-rinkimų konferencijos darbotvarkė ir reglamentas bei konferencijos tvirtinimui teikiamos naujos LKF įstatų redakcijos projektas.

LKF Vykdomasis komitetas pritarė, kad į įstatų projektą ir konferencijos darbotvarkę būtų įtrauktas punktas dėl LKF Garbės tarybos sudarymo. Siūloma, kad į Garbės tarybą būtų renkami Lietuvos krepšiniui nusipelnę žmonės, o taryba turėtų patariamąjį balsą sprendžiant krepšinio vystymo, plėtros ir kitus klausimus. Tuo pačiu LKF Vykdomasis komitetas būtų išplėstas iki 18 narių, 18-oji vieta atitektų LKF Garbės tarybos atstovui.

LKF Vykdomasis komitetas taip pat buvo gavęs VšĮ „Klaipėdos universiteto šokių grupė“ prašymą priimti į federacijos narius. Šis prašymas buvo atmestas, tačiau pasiūlyta šokėjų grupėms burtis į asociaciją, kuri ir galėtų tapti LKF nare.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų