REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė  „LG Electronics“ (LG) pranešė, kad pirmąjį pasaulyje „Tri-Dual" architektūros trimačio vaizdo išmanųjį telefoną „LG Optimus 3D“ netrukus bus galima įsigyti ir Lietuvoje. Jis „Omnitel“ salonuose pasirodys nuo rugpjūčio 8 dienos.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak gamintojų, „LG Optimus 3D“ žymiai išplečia išmaniųjų telefonų galimybes. Dėl ypatingos šio telefono „Tri-Dual" architektūros – dviejų branduolių procesoriaus, dvikanalės atminties ir dukart didesnio jos dydžio – telefonas veikia sparčiau net ir tuomet, kai vienu metu reikia atlikti kelias užduotis, taip pat žiūrint filmus ar žaidžiant grafinius žaidimus. Nauja 3D vaizdo technologija šiame telefone geriau pritaikyta kasdieniam naudojimui – dabar vartotojai gali filmuoti ir iškart peržiūrėti vaizdo įrašus 3D formatu be specialių akinių.

REKLAMA

„Tri-Dual architektūra atveria naują erdvę pritaikyti išmaniuosius telefonus. Naujausias mūsų „Optimus“ serijos įrenginys turėtų ypač sudominti entuziastus, nekantraujančius išbandyti naujas išmaniųjų telefonų funkcijas ir 3D atveriamas galimybes“, – LG pranešime cituojamas „LG Electronics Mobile Communications Company“ prezidentas ir vykdomasis direktorius Dr. Jong-seok Parkas.

Skelbiama, kad dėl LG „Tri-Dual"architektūros „LG Optimus 3D“ veikia daug sparčiau nei tiesiog tradiciškai padidinus procesoriaus taktinį dažnį. Ankstesnių išmaniųjų telefonų, net ir su 2 branduolių procesoriais, veikimo spartą mažindavo senos technologijos vienakanalė atmintis. Dviejų kanalų atmintis duomenų perdavimą tarp dviejų branduolių procesoriaus ir dvigubo dydžio atminties užtikrina akimirksniu, todėl įrenginio veikimo sparta kur kas didesnė, o jo pajėgumai panaudojami maksimaliai. Dėl to atlikdamas kelias užduotis iš karto telefonas veikia sparčiau ir sklandžiau, jame pagerėjusi naršymo, žaidimo ar vaizdo bei kitų bylų atkūrimo kokybė.

REKLAMA
REKLAMA

Įrašyti, peržiūrėti ir dalintis 3D vaizdo įrašais naudojantis „Optimus 3D“ – greičiau ir patogiau, nereikia didelių ir nepatogių akinių. Naujausias LG išmanusis telefonas leidžia nufilmuoti aukštos kokybės 3D vaizdą, nes 3D vaizdo stabilizavimo technologija ir realiu laiku atliekamo išsikraipymų koregavimo algoritmas sumažina vaizdo virpėjimą. Be to, platus telefono ekrano žiūrėjimo kampas leidžia patogiau peržiūrėti vaizdo įrašus, sakoma pranešime.

4,3 colių įstrižainės WVGA ekranas ryškiai ir be mirgėjimo atkuria aukštos raiškos vaizdus – iki 1080p įprastu režimu ir iki 720p trimačiu režimu. Speciali programinė įranga leis tiesiogiai konvertuoti 2D vaizdus ir įrašus 3D formatu, o trečiąjį šių metų ketvirtį bus galima atsisiųsti ir programinę įrangą, skirtą 2D žaidimų konvertavimui. Nufilmuotus 3D vaizdus vartotojai galės perkelti į 3D vaizdo televizorius per HDMI 1.4 jungtį. Telefonu turinį bus galima persiųsti ir į bet kurį DLNA jungtį turintį įrenginį. Taip pat vartotojai 3D vaizdo turinį galės skelbti ir tam skirtame „YouTube“ kanale (www.youtube.com/3D).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bendradarbiaudama su išplėstinės realybės (augmented reality) pirmeive „Wikitude“, LG taip pat pasiūlė „LG Optimus 3D“ naudotis pirmąja pasaulyje trijų matmenų išplėstinės realybės naršykle. Ją galima atsisiųsti iš svetainės LGWorld (www.lgworld.com).

Pirmieji telefoną galės įsigyti Europos šalių gyventojai, o per kelias artimiausias savaites – ir vartotojai, gyvenantys kitose 60 rinkų visame pasaulyje, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų