REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ant LNK „Kviečiu šokti“ parketo pasirodysiančios seserys Ineta ir Irūna Puzaraitės pastaruoju metu matomos žavių vaikinų draugijoje. Tai – šokėjai Ovidijus Andriekus ir Rimvydas Černajus. Širdies draugų garsios seserys šiuo metu neturi.

REKLAMA
REKLAMA

„Sesė sako, kad man labiau sekasi su vaikinais, – netikėtai prisipažįsta sesers Irūnos šešėlyje pastaruoju metu atsidūrusi Ineta, – nors man atrodo, kad panašiai.  Abi nesiskundžiam gerbėjų dėmesiu, bet tas vienintelis pas mane dar neatėjo“.

REKLAMA

Ineta sako, kad norėtų turėti širdies draugą, nes kartais būna liūdna. „Kai tiek dirbi, norisi laisvalaikį praleisti su mylimu žmogumi. Bet dauguma vyrų manęs bijo. Protingas vaikinas neturėtų bijoti prie manęs prieiti. Man patinka talentingi ir turintys muzikinę klausą“.

Nors jos šokių partneris Ovidijus – ir muzikalus, ir talentingas, Ineta sako, kad kol kas į jį kaip į vyrą nežiūri. „Romanas čia nebūtų geras dalykas, bent jau šou pradžioje, čia dabar svarbiausia – darbas, nes per porą mėnesių reikia išmokti tai, ko kiti mokosi keletą metų“.

Tačiau Ineta prisipažįsta, kad jai džiugu, jog Ovidijus neturi merginos. „Kai šoki rumbą, ir pasiglostyti, ir pasiglaustyti reikia. Manau, kad nepatiktų tai jo merginai. Dabar ramu“, – juokėsi Ineta Puzaraitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų