REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvoje netrukus bus galima įsigyti pasaulyje žinomo prancūzų akinių kūrėjo Alain Mikli sukurtus LG 3D akinius, pranešė bendrovė LG.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak jos atstovų, Alain Mikli sukurti akiniai kuria naujus šios srities dizaino ir nešiojimo bei naudojimosi patogumo standartus. Skirtingai nei šiuo metu vartotojams siūlomi 3D akiniai, LG naujovės gamybai naudota ne plastmasė, o keli metalai. Kurdamas akinius dizaineris išsaugojo savo autorinį braižą – akiniai yra aptakių formų.

REKLAMA

Be to, šie akiniai yra ergonomiški ir vartotojui labai patogūs, teigiama LG pranešime. 3D akinių svoris optimaliai paskirstytas tarp kojelių ir stiklų, todėl žmogus mažiau pavargsta nešiodamas akinius ilgesnį laiką. Speciali dizainerio ir LG patentuota akinių ąselė užtikrina, kad akiniai gerai priglunda prie viršunosės. Dėl lanksčių kojelių su prailgintais galiukais akiniai gerai priglunda prie galvos.

Skelbiama, kad Lietuvoje bus parduodamas ribotas kiekis Alain Mikli sukurtų akinių. Juos rasti bus galima didžiosiose elektronikos prekių parduotuvėse.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų